51. Bölge'den Sonra Başlayan Yeni Etkinlik: Loch Ness Canavarı'nı Bulmak

29
10
3
2
1
Facebook, günümüzdeki saçma etkinliklerin çıkış noktası olarak büyük bir itibar edinmiş gibi görünüyor. "Bu kadar saçması kimsenin aklına gelmezdi" dediğiniz herhangi bir fikri kolaylıkla bulabildiğiniz platform, 51. Bölge etkinliğinden sonra hedefini İskoçya'ya yöneltmiş durumda. Etkinliğe katılanlarsa bir canavarın peşinde.

51. Bölge'yi istila etmenin fazla tehlikeli olduğunu düşünen ancak yine de adrenalin arayışında olan kişiler, farklı alanlarda şansını denemeye devam ediyor. Tam teçhizatlı Amerika Birleşik Devletleri ordusunun bulunduğu tam korumalı 51. Bölge'ye gitmeyi mantıklı bulmayan ve uzaylılara o kadar da ilgi duymayan maceraperestler(!), İskoçya'daki Loch Ness deniz canavarını araştırmak için hazırlanıyor.

21 Eylül tarihinde gerçekleşmesi planlanan etkinliğin açıklamasında tek bir cümle bulunuyor. Etkinliğin 'organizatörü', "Şu koca oğlanı bulma zamanı geldi" şeklindeki açıklamasıyla insanları yanına çekmeye çalışıyor.

51. bölge

51. Bölge'yi istila etkinliğine iki milyonun üzerinde kişinin katıldığını gördükten sonra benzer saçmalıkta etkinliklerin ortaya çıkmayacağını düşünmek tam bir hayalperestlik olurdu. Devasa bir ilgi toplayan ve büyük bir mizaha öncülük eden bu akım, farklı dallardan da rakiplerini edindi.

Loch Ness'i istila etkinliği şu anda yaklaşık 60.000 kişiye ulaşmış durumda. Bunların 19.000'i etkinliğe katılacağını belirtirken 40.000 kişi de etkinliğe gitmeyi düşündüğünü belirtti. Tabii ki 51. Bölge esprileri burada da yaşamaya devam etti.

canavar

Etkinliğe katılanlardan biri, 51. Bölge'den çalınan UFO'larla birlikte denizin dibine dalarak canavarı görmeye çalışabileceklerini belirtti.

Tabii ki son günlerden alıştığımız bir şey var: içerisinde tehlike bulunmayan etkinliklerin pek de popüler olamıyor. Bu etkinlikte denizin dibindeki canavarın bir anda su yüzeyine çıkarak binlerce insanı mideye indirmesi gibi bir durum bulunmuyor. Bunun yerine göl etrafındaki 'midge' ismi verilen sineklerin oluşturabileceği ciddi zararların ortaya çıkması bulunuyor.

Loch Ness istilası etkinliğinin de büyük bir şaka olduğu düşünülüyor ancak 51. Bölge etkinliğinden çok daha az tehlikeli olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. En azından bu etkinliğe katılanlar istediklerini bulamama şansına sahip. 51. Bölge etkinliğine katılmayı düşünenler varsa onlar alanın etrafına yaklaşamadan ölme ihtimaline sahip.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/after-area-51-silly-people-say-theyll-storm-loch-ness-next/
29
10
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
10
3
2
1