51. Bölge’den Sonraki Hedef: Bermuda Şeytan Üçgeni

114
11
9
4
2
Son dönemde interneti kasıp kavuran 51. Bölge baskınından sonraki hedef olarak Bermuda Şeytan Üçgeni olarak bilinen alan seçildi.

Yaklaşık 1.5 milyon insanın katılacağı ve ‘Storm Area 51’ adı verilen etkinlik için vizeniz mi yok? Maceraya katılmak istiyor ancak bölgeyi koruyan güvenlik birimlerinden mi korkuyorsunuz? Bu etkinlik size göre. 

1 Ekim tarihli olarak açılan etkinlikte, tüm dalgıçlar, maceracılar, paranormal uzmanlar ve merak eden herkes, “Bermuda Üçgeni’ni Basalım, Hepimizi Birden Yutamaz” temalı bir etkinlik oluşturdu. 

bermuda şeytan üçgeni

Etkinliği açan Anthony Dominick Carnovale, etkinlik sayfasında bir de GoFundMe sayfası linki veriyor. Hedefi 75 bin dolar toplamak olan adam, amacının parti vermek olduğunu, böylece insanların 51. Bölge’de zarar görmesini engellemek olduğunu belirtiyor. Katılımcıların partiye giderken alkollü içecekler götürmesi ve Sünger Bob ya da korsan kostümü giyilmesi gerektiği belirtilen etkinlik sayfası, Bahamalar’dan gemi turu teklifleri ve ilginç öneriler ile dolu. 

Öte yandan bir kişi, “hepimizi yutamaz” ifadesini ciddiye alıp çeşitli hesaplamar yaptı. Bermuda, Porto Riko ve Florida arasındaki bölge, yaklaşık olarak 1.3 milyon kilometre ile 3.9 milyon kilometre arasında bir alan yapıyor. Sırf yüzey bile bütün insanlığın teknelere doluşup içebilmesi için gayet yeterliyken, bölgenin derinliği de 8.380 metreyi buluyor. Bu da en yüksek dağ olan Everest’in yüksekliğinde yaklaşık 50 metre daha az demek. 

sosyal medya

Bermuda Üçgeni, daha az korunsa da daha tehlikeli bir yer olarak göze çarpıyor. Bölgeden çıkan devasa metan baloncukları, sahip oldukları güçle uçakları düşürebiliyor, tekneleri batırabiliyor. Ayrıca bölgenin hava trafiğinden dolayı yaşanan çarpışmalar, yaşanan kazalar ve bölgedeki garip manyetik alan nedeniyle yalan yanlış sonuçlar gösteren pusulalar, bölgede pek çok kaza yaşanmasına neden oldu. 

Tabii ki bu etkinlik de kendi payına düşen kadar şakaya maruz kalıyor. Carnovale, 51. Bölge baskınının şaka olarak başladığını ancak şu anda, neye isterseniz ona karşı bir etkinliğe dönüştüğünü belirtiyor. Carnovale, amacını insanların ne kadar iyi organize olup bir arada ne kadar eğlenebileceğini göstermek olarak açıklıyor. 

Kaynak : https://mysteriousuniverse.org/2019/07/after-area-51-bermuda-triangle-will-be-stormed-next/
114
11
9
4
2
Emoji İle Tepki Ver
114
11
9
4
2