Acer, Oyuncu Bilgisayarı Fiyatındaki 4K Oyuncu Monitörü CG 7'yi Tanıttı

14
3
1
1
1
Özellikle oyuncular için ürettiği donanımlarıyla tanınan Acer, fiyatıyla dudak uçuklatan yeni monitörü CG 7'yi tanıttı. Odadaki ışığa göre parlaklığını ayarlama ve yakınlık sensörü gibi özellikleri bulunan monitör, 43 inçlik devasa boyutuyla da dikkat çekiyor.

Acer, oyunculara özel olan serisi Predator’ın yeni monitörü CG437K P'yi tanıttı. Her ne kadar monitör desek de esasında bir monitörden çok televizyona benziyor dersek yanılmış olmayız. Tam 43 inç büyüklüğünde olan monitör, aynı zamanda 4K görüntüyü destekliyor ve overclock edildiğinde 144 Hz ekran yenileme hızına ulaşabiliyor. Bu sayede oldukça akıcı olan sahnelerdeki yırtılma ve bozulmaların önüne geçilebiliyor.

Bu monitörde eşsiz bir oyun deneyimi sunmayı vadeden Acer, bu doğrultuda hem AdaptiveSync hem de G-Sync desteğini monitöre eklemiş durumda. Bunun haricinde monitör, DCI-P3 renk alanının %90'ını kaplayan geniş bir renk yelpazesiyle VA panele sahip ve renkleri gerçeğe olabildiğince yakın bir şekilde yansıtıyor. Bu sayede de kullanıcıların oyunlardan aldığı keyif, çok daha yüksek düzeylere çıkabiliyor.

Acer CG 7, odanın ışığına göre parlaklığı otomatik olarak değiştirebiliyor:

Acer CG 7 oyuncu monitörü

Overclock sayesinde 144 Hz’e kadar ulaşan ekran yenileme hızıyla gelen Predator CG437K P, oyuncuların olmazsa olmazı olan 1 ms tepki süresine ve 120 Hz doğal yenileme hızına sahip. Xbox One ile de uyumlu çalışabilen bu monitör, bir HDMI aracılığıyla değişken yenileme hızını da destekliyor. Üç HDMI girişinin yanı sıra monitörün diğer giriş portları arasında ise bir adet Type-C, iki adet 1.4 DisplayPort, iki adet USB 3.0 ve iki adet de USB 2.0 girişi yer alıyor.

Ekstra donanımlarıyla da kullanıcılar için daha cazip bir hâle gelen bu monitör, bünyesinde iki adet 10 W hoparlör barındırıyor. Monitör, ayrıca arka tarafında dört adet manyetik LED şeridiyle birlikte geliyor. Bunun haricinde odadaki ışığı algılayarak parlaklığını otomatik olarak değiştirebilen CG437K P, yakında biri olduğunda monitörü uyandıran ve kullanıcı uzaklaştığında monitörü uyku moduna alan bir yakınlık sensörüne de sahip.

Pek çok özelliği bir arada bulundurarak adeta bir canavar olarak nitelendirilebilecek bu monitör, fiyat bakımından da özelliklerinin hakkını istiyor diyebiliriz. Şu anda Acer’ın ABD sitesi üzerinde 1.499 dolardan (vergiler hariç yaklaşık 8.660 TL) listelen Acer CG 7, bu anlamda da piyasanın en pahalı oyuncu monitörlerinden biri olma yolunda ilerliyor.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/predator-cg437k-p-brings-144hz-43-inch-4k-display
14
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
3
1
1
1