Amazon’da Satılan, Kişisel Soğutucunuz Olabilecek Garip Cihazlar

22
12
6
0
0
Amazon gibi devasa e-ticaret platformlarında pek çok faydalı, eğlenceli ya da tuhaf ürünler bulabilirsiniz. Fakat içeriğimize konu olan ürünler, standardın bir miktar dışında kalıyor olabilir.

İnternet, dünyanın dört bir yanını birbirine bağlıyor. Dünyanın en büyük satıcılarından biri olan Amazon, internet sayesinde pek çok garip ürünü ayağımıza kadar getirebiliyor. Bu soğutucular da onlardan.

Yaz aylarını sevmeyen, sıcaktan hoşlanmayan biriyseniz, hayatınızın bir döneminde cep kliması tadında bir cihaz istemişsinizdir. İstemediyseniz de şimdi “Ne güzel olurdu harbiden” diyorsunuzdur. Buna benzer bir teknolojiyi Amazon’dan almak mümkün. 

Ülkemiz, bulunduğu coğrafya gereği bölge bölge aşırı sıcaklarla baş etmek zorunda kalıyor. İçeriğimize konu olan ürünler, aşırı sıcaklara karşı belki faydalı olabilirler ancak fazlasıyla ilginç oldukları kesin.

Fecpecu Hands Free Fan

sıcak hava

Boyun kulaklıkları ile el pervanelerinin birleşimiyle ortaya çıkan bu garip cihaz, sürekli olarak yüzünüze doğru rüzgar esmesini sağlıyor. İlk bakışta ‘gerçek değil herhalde’ diye düşünsek de ürünün pek çok olumlu yorum aldığı bir gerçek. Fanlar, istenilen hemen her şekilde koyulabiliyor.

G2T N1 Pluselectric Boyunluk

amazon

Bu garip elektronik atkımsı yapı, istenildiğinde ısıtma istenildiğinde serinletme hizmeti verebiliyor. Kullanımı oldukça basit. Boynunuza takın, sonra da açın. Atkı için garip bir görüntü olsa da kulaklıklara kıyasla gayet normal bir cihaza benziyor. Bu cihazın nasıl çalıştığı bilinmiyor ancak harici güç kaynağına ihtiyaç duyuyor. Powerbank kullanmanız gerekebilir.

USB Type-C ve Elektrik Girişi Fanları

pervane

Görselde de görebileceğiniz gibi kullanım son derece basit; bir akıllı telefonun USB Type-C girişine takın ve serinleyin.

Püskürtmeli El Pervanesi

soğutucu

Çay, kahve içmek için gittiğiniz mekanlarda üzerinize su 'spreyleyen' cihazları görmüşsünüzdür. İşte bu makine, onların mobil versiyonu diyebiliriz.

Kişisel Hava Soğutucu 4'ü 1 Arada

mobil klima

Vantilatörler ve pervaneler güzel olsa da klimanın yerini tutmaları zor. Bu taşınabilir klima, oldukça küçük boyutlara sahip ve USB ile çalışabiliyor. Ayrıca bu klima, renk değiştirebilen RGB LED aydınlatmasıyla ışıklı mışıklı oyun sistemlerine de yakışıyor. 

Su ya da buz kullanan bu araç, daimi olarak bir serin hava çıkışı sağlıyor. Üstelik fiyatı da 40 doların altında.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/home/weird-cooling-gadgets-on-amazon/
22
12
6
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
12
6
0
0