Apple’ın iPhone 11'i Tanıtacağı Tarih Belli Oldu

46
9
7
4
3
Japonya'nın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden SoftBank'ın Başkanı, iPhone 11'lerin tanıtım tarihini açıkladı.

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte gözler, akıllı telefon sektörüne dönüyor. Sektörün en iyilerinden olan Samsung ve Apple, yeni amiral gemilerini genelde bu tarihlerde duyuruyorlar ve hatta Samsung, Galaxy Note10 modelini yarın duyuracak. Yaklaşık bir ay sonraysa Apple'ın yeni iPhone'uyla tanışacağız.

Bu kez bir iPhone açıklaması, Japonya'nın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden SoftBank'ın Başkanı Ken Miyauchi'den geldi. Japonya'da 1 Ekim itibarıyla uygulamaya konacak olan yeni bir fiyatlandırma kanunuyla ilgili açıklamalarda bulunan Miyauchi, kanunla ilgili soruları yanıtlarken bir yandan da yeni iPhone'ların çıkış tarihini açıkladı.

iPhone 11

Miyauchi "Dürüst olmak gerekirse 10 gün boyunca ne yapacağımı merak ediyorum. Yeni iPhone'un ne zaman çıkacağını bilmiyorum ancak yasa 10 gün sonra yürürlüğe girecek." şeklinde yaptığı açıklama, iPhone 11'in 20 Eylül'de açıklanacağını ortaya koydu. Bu açıklama, Apple'ın genel tanıtım tarihleriyle tutarlılık gösteriyor.

Apple genelde eylül ayının ikinci salı veya çarşamba gününde yeni iPhone'ların tanıtımını yapıyor, aynı haftanın cuma günü de ön sipariş sistemini aktif ediyor ve yaklaşık on gün sonra da teslimat işlemleri başlıyor. Ancak bu yıl, eylül ayının ikinci salı ve çarşamba günü 10-11 Eylül tarihlerine denk geliyor ve Apple'ın 11 Eylül'de iPhone duyurusu yapması beklenmiyor. Şirket, 11 Eylül saldırılarıyla aynı gün etkinlik yapmaktan genelde kaçınıyor.

iPhone 11'lerin ne zaman tanıtılacağını net olarak öğrenebileceğimiz tek kaynak Apple. Ancak her ne olursa olsun, eylül ayına çok kısa bir süre kaldı ve Apple, ilerleyen günlerde iPhone 11'in ne zaman tanıtılacağını duyuracak. Apple'ın duyurduğu tarih geldiği zaman da iPhone 11'in bizlere neler sunabileceğini görebileceğiz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/08/05/iphone-11-release-date-september/
46
9
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
46
9
7
4
3