Apple, iOS 13'ün 5. Public Betasını Yayınladı

9
2
2
0
0
Apple'ın mobil işletim sistemi iOS her geçen gün biraz daha gelişmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Apple, yeni işletim sistemi sürümünün 5. açık betasını yayınladı.

Teknoloji sektörü için cihaz üretmenin yanı sıra Apple, cihazlarında kullanacağı işletim sistemini de yine kendisi üretiyor. Bu işletim sistemlerinin yeni sürümlerini ise son kullanıcıya yayınlamadan önce bir dizi testten geçiriyor.

Apple'ın testlerini gerçekleştirdiği ve hata ayıklamalarını sağladığı platformun adı Beta Yazılım Programı. Bu programa kaydolan kullanıcılar en son yenilikleri herkesten önce deneyimleme fırsatına sahip oluyorlar.

Bu doğrultuda Apple, mobil işletim sistemi iOS'in 13. versiyonu olan iOS 13 için uzun bir süredir üzerinde çalıştığı beta programında yeni bir sürümü daha yayınladı.

iOS 13 Public betasının 5. sürümünde yeniliklerin neler olduğunu ise ancak sürüm kullanıcılar arasında yaygınlaşmaya başladıktan sonra öğrenebileceğiz.

Boyutu 378,4 MB olan Public beta 5'in indirme süresi ise internet hızına göre değişiklik gösterebilmekle beraber 1 ila 6 dakika arasında değişebiliyor.

Yeni güncellemeyi edinebilmek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip edebilirsiniz. Bu güncellemeye sahip olabilmek için öncelikle bir Apple Beta Yazılım Programı kullanıcısı olmanız gerektiğini unutmayın.

9
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
2
0
0