Apple Music'e En Yeni Şarkıları Keşfedebileceğiniz Bir Özellik Geldi

4
3
2
0
0
Apple Music hizmetine yeni eklenen "New Music Daily" isimli bir çalma listesi, dünyaca ünlü şarkıcıların en son çıkan şarkılarından oluşuyor. Kullanıcılar bu sayede şarkıcıların en yeni şarkılarını çıktığı gün keşfedebiliyorlar.

Spotify'ın en güçlü rakibi olan Apple Music, yeni bir özelliği kullanıcıların hizmetine sunuyor. Apple Music'in bu yeni özelliği, kullanıcıların o gün çıkan şarkılardan anında haberdar olmalarını sağlıyor. Apple, bu etkili özellikle Spotify'la olan rekabetini artırmayı hedefliyor.

Apple Music'in yeni özelliği "New Music Daily" olarak isimlendiriliyor ve aslına bakılacak olursa bu özellik bir çalma listesinden ibaret. Ancak bu çalma listesi günlük olarak yenileniyor ve dünyanın en popüler şarkıcılarının o gün içerisinde çıkardığı şarkıları içeriyor. Bu çalma listesiyle kullanıcılar, o gün içerisinde piyasaya sürülen tüm yeni içeriklerden anında haberdar olabiliyorlar.

apple music

Apple bu çalma listesini "mutlaka keşfedilmesi gereken en yeni şarkılar" olarak nitelendiriyor.

Apple Music'in yeni çalma listesinde dünyanın önde gelen şarkıcılarının eserlerine yer veriliyor. Bugün güncellenen son listede Miranda Lambert, Taylor Swift ve Lizzo gibi isimlerin en yeni şarkılarına yer veriliyor. 

apple

New Music Daily, kullanıcılara daha dinamik bir çalma listesi imkanı sunuyor. Fakat New Music Daily'yle ilgili bilinmesi gereken önemli bir nokta, listenin her gün tamamen değişmeyecek olması. Yine de Apple, bu yeni hizmetiyle kullanıcılara iyi bir müzik deneyimi yaşatacak gibi görünüyor. 

Eğer sizlerde bünyesinde 50 milyondan fazla şarkı barındıran Apple Music platformunu kullanmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir aylık ücretsiz deneme sürümünün ardından öğrenci paketi kapsamında 6.99 TL, bireysel paket kapsamında 13.99 TL ve aile paketi kapsamında da 20.99 TL ödeme yaparak Apple Music'i kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/mobile/apple-music-launches-new-music-daily-playlist/
4
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
0
0