Audi’nin Garip Gidon Tasarımına Sahip Elektrikli Scooter'ı: E-Tron

6
4
2
0
0
Toplu taşıma araçlarında ayakta yolculuk edenlerin tutması için tasarlanmış gibi duran gidon tasarımı ile Audi’nin yeni elektrikli scooter'ı tanıtıldı.

Araba almak istemiyor olsanız bile bir araba üreticisinin ürettiği bir ürünle yolculuk yapmanız mümkün. Yoğun şehirlerde yaşayan insanların birçoğu, bir yerden bir yere gidebilmek için araba veya otobüs kullanmak istemiyorken Audi’nin ürettiği çözüm, birçok kullanıcıyı mutlu edecek gibi duruyor.

Audi, bugün elektrikli kaykayı E-Tron’u tanıttı. Siz de şehir içinde kısa mesafe yolculuklar yapıyor veya basitçe A noktasından B noktasına gitmeye çalışıyorsanız E-Tron sizin için güzel bir alternatif olabilir.

audi e-tron

E-Tron, yaklaşık 12 kilo ağırlığı ve katlanabilir olması sayesinde tren ve metrolarda rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Scooter'ın üzerinde bulunan elektrikli motoru ve bataryası ile saatte ortalama 20 kilometre hızla yol aldığınızda 20 kilometre menzile sahip olduğu söyleniyor. Hareket hâlindeyken dönmeniz gerektiğinde bir kaykay kullanır gibi sadece ağırlığınızı bir yöne vermeniz yeterli.

Tabii ki söz konusu üretici Audi olduğu için arada bir otomotiv bağlantısı da var. Audi, E-Tron SUV alıcılarına bir opsiyon olarak E-Tron da sunmak için her yolu deniyor. Planlara göre E-Tron, şarjını SUV'nin arkasındaki bir prizden alabilir ve uzak bir otopark ile ofis arasında insanlara daha hızlı bir ulaşım sağlayabilir.

audi e-tron

Audi'nin ürettiği birçok şey gibi E-Tron'un da fiyatı biraz yüksek. 2020'nin sonunda çıkması planlanan E-Tron, yaklaşık 2.200 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/roadshow/news/audi-e-tron-scooter-electric-skateboard-urban-mobility/
6
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
2
0
0