Avengers: Endgame'de Hulk Hakkında Spoiler Veren Oyuncak

29
5
5
4
4
Fragmanlarda göremediğimiz Hulk ve çok az gördüğümüz Bruce Banner’in Avengers: Endgame filmindeki rolleriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Yeşil Dev Hulk, Marvel evreninin sevilen karakterleri arasında yer alıyor. Avengers: Infinity War filminde çok fazla ortalıkta görülmeyen karakterin bu filmde Thanos ile skoru eşitlemesi bekleniyor.

hulk

Stan Lee’nin açıklamalarına göre Dr. Jekyll ve Mr. Hyde’dan esinlenilen karakterin tek bedeni paylaşan iki kişiliği Bruce Banner ve Hulk birbirine çok zıt kişiliklere sahip ve iki kişiliği pek anlaşamıyor. Age of Ultron’dan sonra iki yıl boyunca Banner’a hiç dönüşmeyen karakter, Avengers: Infinity War’da ise Hulk halini almayı reddetmişti. Serinin hayranları bunu Hulk’ın yediği dayağa bağlasa da Russo kardeşler, Hulk’ın Banner için kahramanlık yapmaktan sıkıldığı için dönüşmediğini söylemişti.

Yeni ortaya çıkan bir oyuncak kutusu ise bu durumun geçmişte kalmış olabileceğine işaret ediyor.

hulk spoiler

Kutunun üzerindeki tanımda Bruce Banner’in öfkesinin kontrolünü ele alarak dev, süper güçlü kahraman Hulk olarak dönüştüğü görülüyor. Figür, Titan Hero Series’in bir parçası olacak.

Banner ve Hulk hikayesinin nereye bağlanacağını ise Avengers: Endgame’in vizyona gireceği 25 Nisan tarihinde öğreneceğiz.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/03/25/avengers-endgame-spoilers-about-the-hulk-and-bruce-banner-reveal/
29
5
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
29
5
5
4
4