BaBaLa TV'nin Kalbinizi Paramparça Edecek "Deprem Özel" Bölümü Yayınlandı

41
5
4
0
0
BaBaLa TV'nin Kahramanmaraş merkezli depremleri ve sonrasında yaşananları yeniden gündeme taşıyacak 'Deprem Özel' programı yayınlandı.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, yüz binlerce binanın yıkılmasına veya büyük hasar almasına yol açtı, resmi sayılara göre 50 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu.

Ne yazık ki Türkiye gündeminde fazla konuşulmamaya başlayan tarihimizin en ölümcül felaketlerinden biri olan depremler, büyük ihmalleri de ortaya çıkarmıştı. Bugün, depremi yeniden gündeme taşıyacak BaBaLa TV’nin Deprem Özel programı yayınlandı.

BaBaLa TV Deprem Özel yayını:

BaBaLa TV Deprem Özel tanıtımı:

Oğuzhan Uğur: “İzlemek, paylaşmak zorundasınız”

“Kahroluyorum… Deprem Özel’in tanıtımını bitirmeye çalışıyorum… Kahroluyorum… 7 senedir program yapıyorum, bir kere bile videolarımızı paylaşın ya da izleyin demedim. Yayında dedim bıraktım ortaya… Fakat bunu paylaşmak zorundasınız. Kalbiniz dayanmayacak… İzlemek zorundasınız. Aklınız almayacak, dinlemek zorundasınız. Onlara sizin adınıza bir söz verdim, beni yalnız bırakamazsınız.”

Yayınlanann fragman, sosyal medyada kısa sürede ilgi gördü:

deprem

deprem

deprem

deprem

deprem

deprem

deprem

deprem

deprem

deprem

deprem

41
5
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
41
5
4
0
0