Activision Blizzard'ın Yılbaşı İndirimleri Başladı (Battle.net)

12
7
5
1
0
Yıllardır efsaneleşmiş Starcraft II ve Hearthstone gibi birçok oyun çıkartan Blizzard, yılbaşı indirimleri ile oyun severleri kendine çekiyor.

Hikayesi 1991 yılına kadar dayanan Blizzard Entertainment, 1994 yılında çıkardığı Warcraft oyunu ile adını dünya çapında duyurmayı başarmıştı. Oyunlarını çevrimiçi olarak yayımlayan firma, ücretsiz Blizzard oyunları denilince akıllara gelen Starcraft 2 ve Hearthstone gibi efsaneleşmiş birçok oyuna da imza attı. 

Blizzard’ın resmi oyun mağazası BattleNet ise Warcraft’ın piyasaya sürülmesinden iki yıl sonra ortaya çıktı. Kurulduğundan itibaren firma oyunlarını bu çevrimiçi servisi üzerinden satmaya başladı. Sonrasında da Blizzard, Activision ile güçlerini birleştirdi. İki firma o günden bu yana Activision Blizzard adıyla yollarına tek çatı altında devam ediyor.

blizzard, battlenet, hearthstone

Activision Blizzard çatısı altında çok sayıda ücretsiz oyun da bulunuyor olsa da, firmanın bazı amiral gemisi oyunları ve oyun içi içerikleri oldukça pahalı olabiliyor. Yüzde 65'e varan indirimler ile bu oyunları almak mümkün. 

İndirimdeki Activision Blizzard oyunları ve öne çıkan paketler

Paket Adı Orijinal Fiyatı İndirimli Fiyatı
World of Warcraft: The Azure Pack 3.547 TL 1.240 TL (%65)
Call of Duty®: Modern Warfare® III Vault Edition 2.799,99 TL 2.239,99 TL (%20)
Diablo IV Diablo Koleksiyonu 2.509 TL 1.505 TL (%40)
Overwatch 2 - Kahraman Paketi 131 TL 25 TL (%81)

Activision Blizzard platformu olan Battle.net üzerinden Overwatch 2, Hearthstone, Diablo Immortal, Warcraft Rumble, Call of Duty: Warzone ücretsiz olarak oynanabiliyor. Elbette ki bu oyunların oyun içi içerikleri satılıyor. Bu içeriklerin de bazılarında %20 ilâ %50 arasında değişen oranlarda indirimleri bulunabiliyor.

Ücretisiz veya indirimli BattleNet oyunlarını indirme seçenekleri için de resmi siteyi ziyaret edebilir veya mobil uygulamalarını indirebilirsiniz. Siz de Blizzard oyunları arasında en beğendiğiniz oyunları ve mutlaka oynamalısınız dediklerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. 

12
7
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
7
5
1
0