Netflix, Big Mouth'un 3. Sezon Fragmanını Yayınladı

14
2
2
1
1
Netflix, Big Mouth'un 3. Sezon Fragmanını Yayınladı
Netflix’in ilginç dizilerinden biri olan Big Mouth, 3. sezonuyla hayranlarına geri dönüyor. Yeni sezonun fragmanı da Netflix tarafından paylaşıldı.

Big Mouth, ergenliğe giriş dönemini ve o dönemdeki bir insanın hissiyatlarını anlatan bir dizi. Netflix’teki en "hormonel" dizi diyebileceğimiz Big Mouth, 3. sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümleri, 4 Ekim’de yayınlanacak ancak o döneme kadar yeni sezona dair bir bilgi almak istiyorsanız telaşlanmayın zira dizinin yeni sezonunun fragmanı, Netflix tarafından yayınlandı.

Big Mouth 3. sezon fragmanı:

Yeni sezon fragmanı, özel zamanlarınızla ilgili bir oyun gösterisiyle birlikte başlıyor ve Emmy Ödüllü TV dizilerinin seslendirmeleriyle sonlanıyor. Bu da bize 3. sezonda oldukça enteresan şeylerin bizleri beklediğini gösteriyor diyebiliriz. Fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.

Big Mouth’un yeni sezonu Nick, Andrew, Jessie ve onların arkadaşlarının 2. sezondan kalan hikâyelerinin devamını yani ergenliğin zorluklarını anlatıyor. Bu sezon aynı zamanda tüm okulun işleyişini değiştirecek bir öğrenci gibi yeni karakterleri de diziye katacak.

Big Mouth; Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin ve Jennifer Flackett tarafından oluşturulmuş bir dizi. Dizi de Kroll’un yanında John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Jenny Slate ve Jessi Klein da başrol olarak yer alıyor.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/09/17/big-mouth-season-3-trailer-netflix/
14
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
2
2
1
1