Bir Tasarımcı, Chevrolet Corvette C8'i 4x4'e Dönüştürdü

14
3
3
1
0
Bir Tasarımcı, Chevrolet Corvette C8'i 4x4'e Dönüştürdü
2019 model Chevrolet Corvette C8, birçok farklı tasarımla otomobil sevdalılarının karşısına çıkmıştı ancak ortaya atılan yeni bir tasarım, şu ana kadar sunulanlar arasından en ilginci gibi duruyor. 4x4 özelliklerine sahip olan bu Corvette C8 tasarımının sahibiyse X-Tomi Design.

Chevrolet Corvette C8’in 2019 modeli, şimdiye kadar birçok farklı gövde tipinin içerisine sokulmuştu ancak X-Tomi Design tarafından yapılan tasarım, şu ana kadarki tasarımlardan en ilginci gibi görünüyor.

Sahip olduğu 4x4 gövdesiyle dikkatleri üzerine çeken aracın üretilmesi de imkânsız değil. Hatta Chevrolet mühendislerinin yeni model için tüm tekerleklerden çekiş sistemi üzerine çalıştığı iddiaları bulunuyor. Tabii bunların hepsinin şu an için hâlâ iddia niteliğinde olduğunu belirtmekte fayda var ancak Chevy’nin yüksek güce sahip makineleri denediği de gelen haberler arasında.

Bilindiği gibi daha önce denenen prototiplerin gövdelerinin çatladığıyla ilgili haberler ortaya çıkmıştı. Belki de bu tarz bir tasarım, şirketin daha önce yaşadığı sorunları çözebilir. Böyle bir Corvette’in fiyatının ne kadar olacağını tahmin etmek pek mümkün değil ancak sürüş yüksekliği ve AWD (All-Wheel Drive) ile buluşan bir C8 Corvette, otomobil hayranlarının oldukça ilgilisini çekecektir. Aracın, siyah çamurlukları ve kaplamalarıyla sürücülerine ralli havası yaşatması da dikkat çeken bir başka detay.

Giriş segmenti Stingray’lerin arkadan itişli bir sürüşe sahip olacağı biliniyor. Süper arabalar klasmanında büyük değişikler yaratması beklenen aracın fiyatının ise 60 bin dolardan daha aşağıda olacağı söylentiler arasında.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/363023/chevrolet-c8-4x4-render/
14
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
3
1
0