Blair Witch'in Gerilim Dolu İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

11
10
1
0
0
E3 2019 etkinliklerinde duyurulan ve 30 Ağustos'ta piyasaya sürülecek olan korku oyunu Blair Witch'in ilk oynanış videosu yayınlandı.

İlk kez E3 2019 etkinliklerinde duyurulan ve duyurulmasıyla birlikte oyunseverlerin merakla beklediği bir oyun haline gelen Blair Witch için bir oynanış videosu yayınlandı. Sadece bir buçuk dakikalık bu oynanış videosu, oyunla ilgili ufak bir bilgi sahibi olmanın yanı sıra, oyun boyunca gerginliğin had safhada olacağını ortaya koyuyor.

Genelde korku türünde geliştirdikleri oyunlarla ön plana çıkan Bloober Team tarafından geliştirilen Blair Witch, 30 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek, bilgisayar ve Xbox üzerinden oynanabilecek.

korku oyunu

Birinci şahıs psikolojik korku oyunu olan Blair Witch oyununda, ormanda kaybolan bir çocuğun peşine düşeceğiz. Çocuğu aradığımız sırada ise hiç beklemediğimiz bir anda, hiç beklemediğimiz olaylarla karşılaşacağız. 

İşte Blair Witch'in gerilim dolu oynanış videosu:

Blair Witch, hem Steam hem de Microsoft Store üzerindeki yerini almış durumda. Steam üzerinde herhangi bir fiyat belirtilmiyor ancak oyunu Xbox için satın almak isterseniz, 85 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için burada, Microsoft Store sayfasına ulaşmak içinse burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/29/blair-witch-gameplay-trailer-bloober/
11
10
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
10
1
0
0