Bourne Serisinin Spin-Off Dizisi Treadstone’dan İlk Fragman Geldi

13
2
2
1
1
USA Network, Jason Bourne serisinin yan dizisi olan aksiyon dizisi "Treadstone"un ilk fragmanını yayınladı. Fragman, serinin hayranlarını heyecanladıran sahneler içeriyor.

ABD menşeili stüdyo USA Network, popüler Jason Bourne film serisinin yan dizisi olacak olan aksiyon dizisi Treadstone’un ilk fragmanını izleyicilerle paylaştı. Bu yan dizi, CIA’in Treadstone isimli kara operasyonlar programının orijin hikâyesini ve günümüzdeki eylemlerini anlatacak.

Treadstone, CIA’in ajanlarını durdurulamaz süper suikastçılara dönüştürülmesini sağlayan üstü kapalı bir operasyon. Treadstone dâhilinde iki ana program bulunuyor: Filmlerde görülen Blackbriar ve Cicada.

treadstone

Dizi, CIA’in 10 yıldan uzun bir süre önce Cicada’nın bir parçası olan ve gönüllü olduğunu hatırlamayan, dünyanın farklı bölgelerinde bulunan ajanların uyanmasını öğrenmesi ile başlıyor. Ajanların arktik petrol işçisinden, gerçek olduğuna inandıkları Kuzey Koreli piyano öğretmenine kadar uzanan sıradan hayatları sırasında, ölümcül görevler gerçekleştirmek üzere harekete geçtiklerinde kaos oluşuyor ve yolculukları sırasında gerçek ortaya çıkıyor.

Dizinin başrollerinde Jeremy Irvine ve Brian J. Smith bulunuyor. Kadronun geri kalanı ise Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo Joo, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle, Patrick Fugit, Michael Gatson, Shruti Haasan, Tess Haubrich ve Michelle Forbes bulunuyor.

Heroes dizisinin yaratıcısı olan, yazarlığını ve prodüktörlüğünü Tim Kring’in yaptığı ve Ramin Bahrani’nin yönettiği dizi Treadstone’un ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : http://www.darkhorizons.com/first-trailer-bourne-spin-off-series-treadstone/
13
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
1