Bu Hafta Yayınlanan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 Android Oyun

82
13
7
6
5
Her hafta sizler için hazırladığımız haftalık ücretsiz Android oyun haberlerimizle yine karşınızdayız. Bu hafta Google Play Store'a yeni giriş yapan ve ücretsiz olarak indirilebilen Android oyunlara gelin birlikte göz atalım.

Bu hafta yayınlanan 6 ücretsiz Android oyunla karşınızdayız. Bu oyunların kısa süre içerisinde ücretli olma ihtimallerinin olduğunu hatırlattıktan sonra vakit kaybetmeden hemen listemize geçelim.

1. Seven Seas

seven seas

Henüz erken erişimde olan Seven Seas, arkadaşlarıyla birlikte uzun solukla mücadelelere girmek isteyen oyuncular için iyi bir alternatif. Gemi savaşları temalı Seven Seas'te size verilen görevleri tamamlayarak kendi imparatorluğunuzu kurmaya çalışacaksınız.

2. Planetaris

Oyuna uzaydaki engellerden kaçarak başlıyoruz. Her ilerleyen bölümde daha fazla engel bizi durdurmaya çalışıyor. Gerçekten engelleri aşıp oyunda ilerlemek istiyorsanız oldukça dikkatli bir şekilde oynayıp kontrolü elden bırakmamalısınız.

3. BRIKO CBT : Build, Break, Repeat

briko cbt

Şu anda erken erişimde olan oyun çok basit olarak bir tuğla kırma oyunu. Görselliğiyle diğer tuğla kırma oyunlarından biraz ayrılan BRIKO CBT, resmen çıkış yaptığında ücretli hâle gelebilir.

4. Long Keith The Sausage Thief

Bu oyunda sosis yemeyi seven bir yılanı kontrol ediyoruz. Efsane yılan oyununa benzeyen yapısıyla dikkatleri üzerine çeken oyunda 50'den fazla bölüm var ve bu bölümleri nasıl geçtiğinize göre bir listeye giriyorsunuz. Efsane yılan oyununu çok seviyorsanız bu oyuna bir şans vermenizi öneriyoruz.

5. Kubrix

Kubrix, birkaç küpün merkez küpe bağlanması için birden fazla küpün kenarlarını çevirdiğimiz ilginç bir bulmaca oyunu. Oyunda her bulmacayı çözmek için deneme yanılma yöntemini kullanmak zorunda kalacaksınız. Grafikleri ile öne çıkan Kubrix, size keyifli anlar yaşatacak.

6. COREz

COREz, başarılı oyunlar yapan %111 şirketinin bir oyunu. Oyunda işimiz, gezegenimize gelen tehditleri savurmak ve bunun için gerekli korumaları edinmek. Her aşamada gelen tehditler daha da büyüyecek ve yapmanız gereken şeyler de bir o kadar artış gösterecek.

Bu haftanın ücretsiz Android oyunlarını sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de listedeki oyunlar hakkında düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/08/11/18-new-android-games-the-black-widow-they-breathe-oxxo/
82
13
7
6
5
Emoji İle Tepki Ver
82
13
7
6
5