Çift Kavisli Ekrana Sahip Amiral Gemisi Nubia Z20 Ortaya Çıktı

5
3
2
1
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Nubia, 8 Ağustos'ta duyuracağı yeni amiral gemisi modeli Z20'yi TENAA'da listeledi. Listeleme, telefonla ilgili önemli detayları içeriyor.

Çinli teknoloji üreticileri her geçen gün, akıllı telefon sektörüne biraz daha yayılıyorlar. Yüksek donanım özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken bazı modeller, uygun fiyatları nedeniyle de dünyanın pek çok yerinde kendilerine müşteri buluyorlar.

Çin'in en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE'nin markası Nubia, yeni bir akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şirketin amiral gemisi modeli olacak olan Nubia Z20, Çin'in sertifika kurumu olan TENAA'da listelendi. Bu listeleme, 8 Ağustos'ta yapılacak olan lansmandan önce telefonun özelliklerini ortaya koyuyor.

nubia z20

Nubia Z20, TENAA'da NX627J model numarasıyla bulunuyor ve ilginç özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Listelemeye göre bu akıllı telefonda iki ekran kullanılacak. Bu ekranların biri 6.42 inç diğeri ise 5.1 inç boyutunda olacak her iki ekran da FHD+ çözünürlük imkanı sunacak. 

TENAA'ya göre Nubia Z20'nin işlemcisi ise Snapdragon 855 Plus olacak. Ayrıca bu telefon, 6 GB ve 8 GB'lik RAM seçenekleriyle piyasaya sürülecek ve 128 GB ve 256 GB'lik dahili bellek seçenekleri olacak. 48 megapiksel ana arka kamerası bulunacak olan Z20, 16 megapiksellik ön kamerasıyla da iyi bir özçekim imkanı sunacak. 

Tüm bu özellikleriyle birlikte Nubia Z20, 8 Ağustos'ta tanıtılacak. Bu tanıtımla birlikte Nubia Z20'nin tüm özelliklerini, fiyatını ve hangi ülkelerde piyasaya sürüleceğini öğrenmiş olacağız. 

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/287988/nubia-z20-specs-tenaa.html
5
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
1
0