Cybertruck, Los Angeles Sokaklarında Görüntülendi

174
22
17
13
12
Elon Musk'ın geçtiğimiz ay tanıtımını yaptığı Cybertruck, konuşmaların ve haberlerin konusu olmaya devam ediyor. Tartışmalı tasarımı ve üstün donanımı ile Los Angeles sokaklarında görüntülenen Cybertruck'ın sürücü koltuğunda da Elon Musk'ın oturduğu iddia ediliyor.

Los Angeles şehrinde yaşayan bir Reddit kullanıcısı Tesla’nın Cybertruck aracını yollarda yakaladı ve bir fotoğrafını internette paylaştı.

İddiaya göre aracın sürücü koltuğunda Elon Musk oturuyordu 

cybertruck

Reddit kullanıcısı, gördüğü Cybertruck aracının sürücü koltuğunda Elon Musk’ın yer aldığını ve ‘Nobu’ adında bir restorana gittiğini iddia ediyor.

Meksika’da bir belediye başkanı da geçtiğimiz günlerde Cybertruck’ı polis aracı olarak kullanma kararı almıştı

cybertruck

Cybertruck, alışılmadık tasarımı ve donanımıyla birçok markanın diline dolanmış durumda. Fakat Tesla’nın elektrikli kamyoneti polis departmanlarının oldukça ilgisini çekiyor. Meksika’daki bir belediye başkanı 15 Cybertruck siparişi verdi. Bu yeni 15 Cybertruck polis ve belediye arabaları olarak kullanılacak.

Geçtiğimiz ay Elon Musk Cybertruck’ı tanıttığında aracın tasarımı birçok insanın dikkatini çekti. Bazıları aracın dış görünüşüyle ilgilenirken bazıları da teknik donanımına ve maliyetine odaklanıyor.

Ciudad Valles eyaletinde yer alan San Luis Potosi şehrinin belediye başkanı Adrián Esper Cárdenas, elektrik enerjisiyle çalışan Cybertruck aracının yerel polis ve belediye aracı olarak oldukça fazla potansiyele sahip olduğunu belirtiyor. Cárdenas, “Çektiğimiz fotoğraflar için araçlara indirim yapıp yapmadığını öğrenmek için Elon Musk’a göndereceğim” dedi. Ayrıca Cárdenas araçları ayırtmak için 30 bin peso (yaklaşık 3350 TL) olan maaşını da kaynak olarak kullanıyor.

Belediye başkanı bu kararın çevre bilinci ile ilgili olduğunu belirtiyor

cybertruck

Belediye başkanı sipariş ettiği araçların 10 tanesinin çift motorlu, 5 tanesinin ise en yüksek performansı sunan üç motorlu Cybertruck olduğunu belirtti. Buna ek olarak, satın alma konusunda verdiği kararlar için vatandaşa danışmadığını ancak emniyet, çöp toplama ve diğer kullanımlar için elektrikli araçları satın alma kararının çevre bilinci ile ilgili olduğunu dile getirdi.

Cárdenas, sipariş ettiği araçların 49.900 dolar ve 69.900 dolarlık fiyat etiketlerine sahip olmasına rağmen, Cybertruck'ın bakım masraflarının düşük olması ve elektrikli olması sebebiyle yıllık 24 milyon peso (7 milyon TL) tasarruf sağlayacaklarını öne sürüyor.

Dubai Polis Teşkilatı da daha önce Twitter hesabından teşkilatın logosuna göre giydirilmiş bir Cybertruck fotoğrafı paylaşarak, araç filosunu Tesla Cybertruck ile büyütmek istediğini açıkladı.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/12/08/teslas-cybertruck-has-been-spotted-in-los-angeles/
174
22
17
13
12
Emoji İle Tepki Ver
174
22
17
13
12