Dünyaca Ünlü Yönetmenler, Marvel Filmlerini Yerden Yere Vuruyor

80
43
20
11
6
Ünlü yönetmen Martin Scorsese, geçtiğimiz hafta verdiği röportajda Marvel filmlerini sinema olarak görmediğini açıklamıştı. Martin Scorsese’e bir destek de Godfather’ın yönetmeni Francis Ford Coppola’dan geldi. Coppola, ağır sözlerle Marvel filmlerini eleştirdi.

Ünlü yapımcı ve yönetmen Martin Scorsese, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Marvel filmlerinin sinema gibi değil, video oyunu gibi olduğunu söylemişti. Scorsese’ın açıklamasının ardından Marvel filmlerinin yazar ve yönetmenlerinden olan James Gunn, Marvel filmleri savunmak için açıklama yaptı. Samuel L. Jackson ise “Film filmdir. Herkes onun içeriğini beğenmeyebilir” dedi.

Godfather filmlerinin de yönetmeni olan, ünlü yönetmen Francis Ford Coppola, yaptığı açıklama ile Martin Scorsese destek oldu, hatta işleri bir adım ileri götürdü. Coppola, “Martin Scorsese, Marvel filmlerinin sinema olmadığını söylemekte haklı. Sinemadan bir şeyler öğrenmeyi, kazanmayı umuyoruz. Bu biraz bilgi, biraz aydınlanma, bir ilham olabilir. Kimsesin aynı filmi tekrar tekrar görmekten bir şey kazandığını sanmıyorum” dedi.

francis ford coppola

Ünlü yönetmen Coppola, açıklamasının devamında, “Martin, sinema olmadığını söylediğinde kibardı. Martin, aşağılık olduklarını söylemedi ki, benim söylediğim gibi” diyerek Marvel filmleri tartışmasını bir adım daha ileri götürmüş oldu. 

Martin Scorsese'in açıklamalarının ardından Marvel cephesinden zayıf bir savunma gelmişti. Francis Ford Coppola'nın açıklamalarının, Marvel cephesinde nasıl bir etki yapacağı merak konusu. Bakalım Marvel cephesi, ünlü yönetmenlerin bu eleştirilerine cevap verecek mi?

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/10/20/godfather-director-francis-ford-coppola-calls-mcu-movies-despicable-marvel-martin-scorsese-robert-downey-jr-samuel-l-jackson-james-gunn
80
43
20
11
6
Emoji İle Tepki Ver
80
43
20
11
6