Dünyaca Ünlü YouTuber, 10 Gündür Kayıp

243
54
37
28
15
2016 yılında da bir süre kaybolan genç İngiliz YouTuber Marina Joyce, yine kayıp. 31 Temmuz’dan beri kendisinden haber alınamayan Joyce için arama çalışmaları devam ediyor.

Dünyaca ünlü İngiliz YouTuber Marina Joyce, tam 10 gündür kayıp. 22 yaşındaki genç, Londra'nın kuzeyindeki evinde en son 31 Temmuz günü görüldü. O tarihten beri kendisinden haber alınamayan genç YouTuber’ı bulmak için İngiliz polisi geniş çaplı bir arama başlattı.

Herkesin nerede olduğunu merak ettiği Marina Joyce’un erkek arkadaşı ise onun güvende ve iyi olduğunu Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu ancak Londra polisi, Radio 1 Newbeat isimli yerel radyoya verdiği ilanla onun hâlen kayıp olduğunu ve araştırmaya devam edeceklerini söylüyor.

()

2 milyondan fazla abonesi bulunan İngiliz genç YouTuber Marina Joyce, en son Haziran ayının sonunda bir video paylaştı. O tarihten beri bir paylaşım yapmayan Joyce’un YouTube kanalının içeriği ise daha çok moda ve makyaj üzerine.

Bu vaka, ilk değil:

marina joyce kayıp

Bu kaybolma durumu, Marina Joyce’un başına ilk kez gelmiyor. Joyce, 2016 yılında çektiği “Date Outfit Ideas” isimli videoda kolları ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklarla görülürken aynı videoda kısık sesle “Bana yardım et” diyerek adeta bir yardım çığlığı atmıştı.

O videodan sonra da bir süre kaybolan ve kaçırıldığı düşünülen Joyce için sosyal medyada #SaveMarinaJoyce etiketi oldukça ses getirmişti. Dünyaca ünlü YouTuber'ın isteyerek mi böyle bir durumun içinde bulunduğunu, yoksa gerçekten başına bir şey mi geldiğini önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.bbc.com/news/newsbeat-49304436
243
54
37
28
15
Emoji İle Tepki Ver
243
54
37
28
15