Durmak Nedir Bilmeyen Xiaomi'nin Yeni Telefonu Redmi 6'ya Dair Görseller Sızdırıldı!

42
9
1
1
0
Xiaomi durmak nedir bilmiyor! Mayıs ayının son gününde yeni amiral gemisi Mi 8 serisini tanıtan Çin menşeili şirketin sıradaki telefonu Redmi 6'ya dair birkaç yeni görsel sızıntı daha ortaya çıktı.

Xiaomi'nin dikkatleri üzerine çeken yeni telefonu Redmi 6'nın birkaç yeni görseli daha ortaya çıktı. Telefonun tüm detaylarını ortaya koyan fotoğraflara göre Redmi 6, Rose Gold renkli bir varyasyona sahip olacak. 

Resmi olarak 12 Haziran'da ortaya çıkacak Redmi 6, Xiaomi hayranlarının heyecanla beklediği telefonlardan birisi. Fiyat performans oranı konusunda da insanları oldukça beklentiye sokan Redmi 6'nın en göze çarpan özelliklerinden birisi de ekran çentiği. Çin menşeili dev şirket, çentik konusunda birçok olumsuz geri dönüş almasına rağmen çentiği kullanmaktan çekinmiyor 

Telefonun arkasına gelecek olursak Xiaomi'nin imzası niteliğinde olan çift kamerası da gözlerden kaçmıyor. Parmak izi sensörünü de arkasında taşıyan telefon, alt kısmı haricinde hep ince çerçevelerle çevrili. 

Teknik özelliklerine gelecek olursak Xiaomi'nin son model telefonu, gücünü Snapdragon 625 yonga seti ve 2 GB / 3 GB ya da 4 GB RAM’den almakta. Redmi 6, 3.900 mAh kapasitesindeki bataryayla birlikte 5,84 inç Full HD+ 19:9 ekranla geliyor. 

Xiaomi hayranlarını heyecanla bekleten Redmi 6, bazı iddialara göre 12 Haziran tarihinde Redmi 6A ve Redmi 6A Pro/Plus ile birlikte görücüye çıkabilir. 

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/07/new-live-photo-shows-rose-gold-variant-of-the-redmi-6/
42
9
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
42
9
1
1
0