Ekşi Sözlük'teki 'Cumali Ceber 2'ye 1 Puan Veriyoruz' Kampanyası Sonrası Ortalık Karıştı!

231
69
12
10
6
İlk film için de benzer bir başlık açarak filmi 1 puana boğan sözlük yazarları, bu kez Halil Söyletmez'i kızdırmışa benziyor.

Geçtiğimiz sene sinema izleyicileriyle buluşan Cumali Ceber, sinema severlerden pek de iyi geri dönüşler almamıştı. Halil Söyletmez'in kendisi de filmi eleştirmiş, ilk filmdeki hatalarına düşmeyeceği yeni bir yapımla seyircilerin karşısına çıkacağını söylemişti.

İlk film vizyona girdiğinde, Ekşi Sözlük'te 'Cumali Ceber'e IMDB'de 1 puan veriyoruz kampanyası' adına bir başlık açılmıştı. Hatta kampanyanın başarıya ulaştığını da, filmin IMDB sayfasına göz atarak fark edebiliyoruz. Nitekim filmin notu şu anda 1.3 olarak görülüyor. Tabii bu filmin kalitesinden midir başlığın başarısından mıdır, bu da tartışılır. Ekşi Sözlük'teki bu başlık halen erişilebilir durumda ve buraya tıklayarak başlığa göz atabilirsiniz.

İlk film için yapılan kampanyaya nüktedan cevaplar veren Halil Söyletmez, kampanyanın Cumali Ceber 2 için de yapılması sonrasında küplere bindi. Düne kadar sözlükte yer alan 'Cumali Ceber 2'ye IMDB'de 1 puan veriyoruz kampanyası' başlığı bugün itibarı ile sözlükte yer almıyor. 

Konuyla ilgili geçtiğimiz saat içerisinde yukarıdaki tweeti atan Halil Söyletmez, üzerinden çok geçmeden bu tweeti sildi. Muhtemeldir ki Halil Söyletmez, konuyla ilgili bir dava açtı ve dava sürecine zarar vermemesi için tweetini sildi. Önümüzdeki süreçte konuyla ilgili neler yaşanacağı şimdiden bekleniyor.

231
69
12
10
6
Emoji İle Tepki Ver
231
69
12
10
6