Elon Musk, Hakkında Yazılan 'Abuk Subuk' Haberlere Sert Çıktı

11
4
2
1
0
Elon Musk, Hakkında Yazılan 'Abuk Subuk' Haberlere Sert Çıktı
SpaceX ve Tesla şirketlerinin CEO'su Elon Musk, son zamanlarda hakkındaki 'iddia' haberlere yönelik sert bir açıklama yaptı. Musk, artık medeniyete faydalı olacak şeyler yapmaya odaklanacağını belirtti.

Son zamanlarda başarılarından ya da başarısızlıklarından ziyade magazinel olaylarla gündeme gelen Elon Musk, son olarak Google kurucu ortağının eşiyle ilişkiye girdiği iddiasıyla manşetlere taşınmıştı. Fakat Musk, The Wall Street tarafından ortaya atılan bu iddiayı yalanlamış, aynı zamanda arkadaşı da olan Google kurucu ortağıyla da henüz haber gecesinde bir partide bulunduğunu paylaşmıştı.

Elon Musk, bugünse Twitter’dan kendisiyle ilgili artan iddialara yönelik bir paylaşım yaptı. Musk, kendisine yönelik ilgiyi bir süpernova patlamasına benzeterek bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi. Kendisiyle ilgili saçma ve abes haberlerin bile çok fazla tık aldığını dillendiren Musk, şu şekilde konuştu:

Medeniyet için faydalı şeyler yapmaya odaklanacak:

“Üzerimdeki ilgi süpernovaya dönüştü, bu süper saçma. Ne yazık ki, hakkımdaki önemsiz makaleler bile çok fazla tıklama alıyor :( 

Medeniyet için faydalı şeyler yapmaya odaklanmak üzere elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Elon Musk, uzun bir süredir medyanın odaklandığı bir isim olurken özellikle siyasi görüşünün değiştiğini açıkladıktan sonra daha çok magazinel olaylarla gündeme gelmeye başladı. Bu açıklamasından sonra da yine Twitter’dan paylaştığı bir açıklamada kendisine yönelik politik saldırıların büyük oranda artacağını söylemişti.

Elon Musk hakkında gündeme gelen son haberlerden bazıları şu şekildeydi:

Elon Musk kimdir?

11
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
2
1
0