Elon Musk, Röportajında Çocuğunun Adını Unuttu

186
26
5
2
2
Elon Musk ve Grimes’ın çocuklarına X Æ A-12 ismini koymuştu. Yeni doğan bebek yalnızca 4 aylık ve görünüşe göre Musk bu sürede çocuğunun adını unuttu.

Özellikle kalabalık ailelerde isimlerin unutulması ya da birbirlerine karıştırılması oldukça normaldir. Kuzenlerin, yeğenlerin ismini karıştıran ya da hatırlamakta zorlanan pek çok kişi görmüşüzdür. Yeni doğmuş bebeğinin adını unutan birini ise pek sık göremeyiz. 

Dünyaca ünlü girişimci Elon Musk, şarkıcı Grimes ile olan birlikteliğinden doğan çocuğu X Æ A-12’nin adını bir röportaj esnasında unuttu. İsmin unutulması pek kolay olmasa da söylenmesi biraz zaman alıyor olabilir.

“Haa, çocuğumu diyorsun”

Bir röportaj veren Elon Musk, muhabirden gelen X Æ A-12 nasıl?” sorunu önce anlamıyor ve muhabirden tekrar etmesini istiyor. Sonrasında da bebeğinden söz ettiğini anladığında “Haa, çocuğumu diyorsun. Kulağa şifre gibi geliyor” dedikten sonra çocuğun iyi olduğunu ve belki birkaç ay sonraki bir seferde onu da yanında getirebileceğini söylüyor.

Tesla CEO’su son dönemde elektrikli otomobil firmasının, SpaceX’in ve insanların beynine çip takmaya çalıştığı projelerin arasında muhtemelen oğluyla ilgili bir soru beklemediği için boş bulunarak böyle bir tepki verdi. Öte yandan kendisinin Twitter şifresi falan değilse Musk’a X Æ A-12 isminin çok da fazla farklı şey ifade etmesi beklenmiyor.

Bir baba olarak Elon Musk’ın çocuğunun adını yaşamakta çektiği zorluk, ileride X Æ A-12 adlı çocuğun hayatının geri kalanında yaşayacağı sıkıntıyı da gösteriyor. Musk’ın oğlunun adı “eks-eş-ey-12” şeklinde telaffuz ediliyor. 

X Æ A-12 ismi olay oldu

musk ve oğlu

Musk bile bu ismi anlamakta zorlandığına göre X Æ A-12’in isminin gerçekte nasıl telaffuz edileceği büyük ihtimalle bir sır olarak kalacak gibi gözüküyor. Bakalım gelecekte ünlü girişimci ne gibi enteresan fikirlerle karşımıza çıkacak. 

Elon Musk ve Grimes çifti çocuklarıyla mutlu bir portre çiziyor. Gelecekte yeni çocukları olması durumunda ona nasıl bir isim koyacakları da merak konusu.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/celebrity/elon-musk-forgets-baby-x-ae-a-12s-name-during-interview/
186
26
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
186
26
5
2
2