Elon Musk, Volkswagen'in İlk Elektrikli Otomobili ID.3 ile Test Sürüşüne Çıktı (Video)

52
16
4
2
2
Elektrikli otomobil devi Tesla'nın CEO'su Elon Musk, son Almanya ziyaretinde Volkswagen'in ilk ana akım elektrikli otomobili olacak ID.3 ile kısa bir test sürüşü gerçekleştirdi.

Elektrikli otomobiller söz konusu olduğunda akla ilk gelen şirket olan Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Almanya’ya gerçekleştirdiği son ziyaret sırasında Braunschweig Havaalanı'nda Volkswagen Grup icra kurulu başkanı Herbert Diess ile de bir araya geldi ve Alman otomotiv devinin MEB platformundaki ilk elektrikli otomobili olacak ID.3 ile kısa bir test sürüşü gerçekleştirdi.

Volkswagen yönetiminin en üst isimlerinden Herbert Diess, Elon Musk ile gerçekleştirdiği test sürüşe ait görüntüleri kısa bir videoda bir araya getirdi ve LinkedIn profilinde paylaştı. Volkswagen Grup’un resmi Twitter hesabından da paylaşılan video, Musk ile Diess arasındaki şakalaşmaları ve Musk’ın IS.3 hakkındaki görüşlerini içeriyor.

elon mus ID.3

Musk’a göre ID.3'ün direksiyonu, sportif olmayan bir otomobil için oldukça iyi. Bununla birlikte Diess, “Bu bir ana akım otomobil, bir yarış makinesi değil” diyerek Musk’ın beklentilerini düşürmeye çalışsa da Musk, “Sadece ivmesinin nasıl olduğunu görmek istiyorum. En kötü ne olabilir ki? diyerek şakayla karışık ID.3'ü ‘biraz’ zorluyor.

Videonun altında söz konusu buluşma ile ilgili daha fazla detay paylaşan Diess, “Ziyaret için teşekkürler Elon, umarım videoyu beğenirsin.” sözlerinin ardından Musk’ın ID.3’ün yüksek hızlardaki torkunu eleştirdiğini aktardıktan sonra, “Sana söylemiştim; evet, bir uçak pistindeyiz ama kalkışa gerek yok. Bu bir spor araba değil. Bunun için  Porsche Taycan’ı denemelisin. ifadelerini kullandı.

Elon Musk'ın Volkswagen ID.3 test sürüşü videosu

Kaynak : https://www.teslarati.com/tesla-elon-musk-volkswagen-id3-test-drive-video/
52
16
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
52
16
4
2
2