22
10
3
2
1

Sizlerin en sevdiği video serilerimizden olan "2 Dakikada Teknoloji" bölümümüzde, yeni yılda karşımızda olması beklenen iPhone XI'i ağırlıyoruz. Elbette son dönemde gelen ilginç isimlendirmeler sonrası bizlerin de ilk ele alacağı telefonun isimlendirmesi... iPhone XI, XI Max ve XR 2019 üçlüsü ilk akla gelenler.

Apple'ın son dönemde düştüğü ekonomik darboğazın ardından, özellikle son günlerde geri adım atma sinyalleri verdiğini hepimiz biliyoruz. Bu anlamda 2019 model yeni iPhone'larda kayda değer fiyat düşüşleri bekliyoruz. Elbette piyasadaki ekonomik ve güçlü alternatiflerinin seviyesine düşer mi bilemiyoruz.

Gelelim cihazın donanımsal özelliklerine. iPhone için alınan en son patentle telefonda hem parmak izi okuyucunun hem de Face ID'nin bulunmasını bekliyoruz. Toplam 821 milyon dolarlık bir yatırımla LG tarafından gerçekleştirilen farklı bir Face ID teknolojisine sahip olacağı belirtilen telefonda, oldukça farklı bir sistem görebiliriz.

Başka bir ilginç iddia ise kameralarda yapay zeka aktif olarak bulunacağı ve bu sefer sizin fotoğraf çekmek istediğinizi anlayarak otomatik açılması yönünde. Devamı için sizleri videomuza davet ediyoruz. İyi seyirler.

22
10
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
10
3
2
1