Gitarınızın Tonunu Kaliteli Şekilde Duymanızı Sağlayacak Uygun Fiyatlı 10 Amfi Önerisi

16
6
2
0
0
Yeni bir elektro gitar aldınız ve doğru amfiyi bulmakta zorlanıyor musunuz? Çok normal çünkü herkes zorlanıyor. E Webtekno neden var? Siz zorlanmayın diye. Sizler için bu içeriğimizde uygundan pahalıya doğru piyasadaki en iyi elektro gitar amfilerini sıraladık. Listemizde Marshall ve Ibanez dışında markalar da mevcut dolayısıyla ön yargıyla yaklaşmayın.

Elektro gitarınızı satın aldıktan sonra gitarınıza uygun en iyi gitar amfisini satın almak, herhangi bir gitaristin vereceği en zor donanım kararıdır. Verilmiş, aynı zamanda muhtemelen en eğlenceli, ama yine de sert.

Bir sonraki elektro gitarınızı bulmak da kolay değil, ancak bir elektro gitarın gerçekten bir gitar olduğunu en iyi şekilde anlamanızı sağlayacak yegâne şey amfidir. Amfi seçmek, hele hele bir elektro gitar amfisi seçmek çok zor bir süreçtir. Marshall mı Ibanez mi demeyin zira sizlere markası çok bilinmeyen en iyi ve en uygun elektro gitar amfisi listemizi sunuyoruz.

Gitarlarınızın Tonunu En Kaliteli Şekilde Duymanızı Sağlayacak 10 Amfi Önerisi:

  • B Blesiya Mini
  • Midex G-10
  • Midex G-15
  • Orange Crush Mini
  • Laney LX 10B
  • Ibanez IBZ10GV2
  • Marshall MS-2R Mini
  • Fender Champion 20
  • Vox AC4TV
  • Laney LX35R

B Blesiya Mini

b blesiya elektro gitar amfisi

Listemizin ilk ve en ucuz ürünü olan B Blesiya Mini, hem boyut hem Watt gücü hem de fiyat olarak minik bir yer kaplıyor. Sadece ses ve ton ayarı bulunan amfinin bir de drive modu var. Her ne kadar istediğiniz her şeyi yapamayacak olsanız da işinizi görecek uygun fiyatlı bir başlangıç amfisi. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Midex G-10

midex g-10 amfi

İkinci amfimiz Midex G-10, 10 Watt’lık klasik bir ev amfisi olarak iş görüyor ve ses, Treble ve Bass ayarları bulunuyor. Overdrive moduyla da güçlü bir elektro gitar sesi elde edebilirsiniz. Üstelik Eklediğimiz Amazon Türkiye sayfasında ürün ek olarak bir Jak kablosu hediyesiyle geliyor. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Midex G-15

midex 15 W elektro gitar amfisi

Midex G-10’un bir üst modeli olan Midex G-15, tahmin edebileceğiniz gibi 15 W’lık biraz daha güçlü bir amfi. Ev gibi bir ortamda son ses kullanmanızı tavsiye etmeyiz ancak başlangıç seviyesinden bir tık daha üste çıkmak istiyorsanız kesinlikle uygun fiyatlı bir ürün. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Orange Crush Mini

orange amfi

İlk bilindik markalı amfimiz olan Orange Crush Mini amfi, 3 Watt’lık bir amfi olmasına rağmen oldukça kaliteli bir ses sunuyor. Amfinin Overdrive modu yok, sadece temiz tonları çalabiliyorsunuz ancak dahili ton ayarlama aracı çok faydalı. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Laney LX 10B

laney amfi

Görünüş olarak kırmızı gövdesiyle oldukça şık duran Laney LX 10B, her ne kadar bir bass gitar amfisi olsa da elektro gitarlar için de oturaklı bir deneyim sunuyor. 10 W’lık ev seviyesi bir amfi olan Laney, sahip olduğu fiyat etiketinin hakkını verecek bir ses tonuna da sahip. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Ibanez IBZ10GV2

ibanez 10 W amfi

Listemizdeki en bilindik ilk markaya sahip olan Ibanez IBZ10GV2, 10 W’lık bir ev düzeyi amfisi ancak sahip olduğu ses ve ton ayarlarıyla alabileceğiniz en iyi seslerden birini alabiliyorsunuz. Şık tasarımı da cabası. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Marshall MS-2R Mini

marshall mini amfi

Cep amfisi statüsünde olan Marshall MS-2R Mini, gerçekten de pantolonunuzun beline iliştirebileceğiniz ve mobil olarak taşıyabileceğiniz bir amfidir. Tabii ki küçük olmasından dolayı çok güçlü bir ses beklemeyim ancak 3,5 mm jak girişi sayesinde kulaklığınızı takıp sesi en iyi kalitede alabilirsiniz. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Fender Champion 20

fender amfi

Listemizin ilk büyük amfisi olan Fender Champion 20, 20 Watt’lık, ufak sahnelerde de kullanabileceğiniz bir profesyonel düzey amfisi. Üzerinde çok fazla ton ayarı bulunan amfi, fiyatına göre en iyi performansı gösteren üründür. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Vox AC4TV

vox amfi

  • Fiyatı: 2.320 TL

Adeta bir moda mağazasından fırlamışçasına bir tasarıma sahip olan Vox AC4TV elektro gitar amfisi, 4 W’lık mini bir amfi ancak gerek ses kalitesi gerek boyut ve gerekse tasarım olarak son derece iyi bir amfi. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Laney LX35R

laney amfi

Geldik listemizin en pahalı ve en güçlü elektro gitar amfisine. Laney LX35R, 30 Watt’lık devasa ses gücüne ulaşabilen bir amfi ve boyutu da bu ses gücüne nazaran bir hayli normal. Üzerinde çok fazla ses ve ton ayarı bulunan amfiyi fiyatına göre oldukça etkili bir ürün olarak görünüyor. Ürünün satış linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Böylelikle elektro gitar amfisi tavsiyeleri verdiğimiz içeriğimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında belirtmeyi lütfen unutmayın.

16
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
6
2
0
0