Facebook Messenger'ın Oyunlar Bölümü 'Taşınıyor'

10
1
1
1
0
Facebook, Messenger uygulamasında iki yıldır bulunan oyunlar bölümü buradan kaldırıyor. Bundan sonra Messenger'da bulunan oyunlara, "Facebook Oyunlar" isimli yeni bir bölümden erişilecek.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Facebook, mobil uygulamalarında çok uzun zamandır bulunan bir özelliği değiştirmeye hazırlanıyor. Facebook'un ilk kez 2016 yılında duyurmuş olduğu Messenger uygulamasındaki oyunlar, Messenger'ın güncellenmesiyle birlikte bu uygulamadan kaldırılarak Facebook'un içerisine entegre edilecek.

Facebook'un Messenger uygulamasının "Keşfet" bölümüne girdiğiniz zaman çeşitli oyunların yer aldığını görebilirsiniz. Bu oyunlar aslında göz ardı edilmiş gibi görünseler bile Facebook'un açıklamalarına göre, bugüne kadar 20 milyardan fazla oynandı.

facebook oyunlar

Facebook tarafından yayımlanan bir blog yazısına göre iOS için geliştirilmiş olan Messenger uygulamasının güncellenmesiyle birlikte oyunların erişimi buradan kaldırılacak. Facebook'un içerisinde "Facebook Oyunlar" kısmı oluşturulacak ve oyunlara erişim, buradan yapılabilecek. 

Bu özelliğin uygulanmaya başlamasıyla birlikte Facebook'un Messenger uygulaması biraz daha düzenli bir hal alacak. Uygulama, genel anlamda mesajlaşma işlemlerine hizmet edecek ve bu sayede kullanıcılar, oyun oynamak için belirlenen kısma rahatça erişebilecekler.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/26/instant-games-facebook-gaming-tab/
10
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
1
0