Yeni Fantastik Dörtlü Filminde Silver Surfer'ı Kimin Canlandıracağı Belli Oldu: İşte Film Hakkında Tüm Bilmeniz Gerekenler

10
5
4
2
1
Fantastik Dörtlü'yü Marvel Sinematik Evreni'ne sokacak filmin oyuncu kadrosu yakın zamanda belli olmuştu. Bugün ise çok merak edilen "Silver Surfer" karakterini kimin canlandıracağı açıklandı.

Marvel’ın en ikonik kahraman gruplarından olan Fantastik Dörtlü, yepyeni bir filmle resmen Marvel Sinematik Evreni’ne (MCU) katılacak. Önümüzdeki yıl vizyona girecek filmin kadrosu da büyük merak konusuydu. Geçtiğimiz haftalarda Marvel Stüdyoları’ndan beklenen açıklama nihayet gelmişti.

Marvel'ın o zaman yaptığı açıklamada söylentilerin doğru çıktığı ve MCU’nun Fantastik Dörtlü’sünün beklenen isimler olduğu görülmüştü. Ancak ana karakterler belli olmasına rağmen diğerleri hakkında bir bilgi yoktu. Bu durum bugün değişti.

Julia Garner, Silver Surfer olarak kadroya katılacak!

Deadline'ın özel haberine göre Marvel'ın en çok sevilen karakterlerinden biri olmayı başaran Silver Surfer (Gümüş Sörfçü), Julia Garner tarafından filmde canlandırılacak. Yani karakterin çizgi romanlarda da yer alan kadın versiyonunu göreceğiz. Son zamanlarda yıldızı parlayan 30 yaşındaki aktris, Ozark dizisiyle biliniyordu.

Fantastik Dörtlü filminin ana oyuncu kadrosu

*Soldan sağa: Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, Ebon Moss-Bachrach

Marvel çizgi romanlarının en zeki karakteri olarak nitelendirilen Reed Richards (Mr. Fantastic), The Last of Us ve The Mandalorian gibi yapımlardan tanıdığımız Pedro Pascal tarafından canlandırılacak. Mission Impossible serisinde de gördüğümüz Vanessa Kirby ise Sue Storm (Görünmez Kadın) olarak karşımıza çıkacak.

Dörtlünün bir diğer üyesi Johnn Storm (Alev Adam), Stranger Things ile herkesin aklına kazınan Joseph Quinn tarafından beyaz perdeya taşınacak. Son olarak Ben Grimm’e (The Thing), Ebon Moss-Bachrach hayat verecek. Ebon Moss-Bachrach, The Bear dizisiyle son zamanlarda çıkıştaydı.

Film, alternatif bir MCU evreninde geçebilir

Filmin konusu hakkında hâlâ bir bilgi bulunmuyor ancak kaynaklara göre Garner'ı, çizgi romanlarda Silver Surfer'ın bir versiyonu olan "Shalla-Bal" olarak göreceğiz. İlk olarak 1968'da çıkış yapan bu karakter, erkek Silver Surfer'ın partneri olarak karşımıza çıkıyordu.

Söylentilere göre Shalla-Bal'ın gelişi filmin alternatif bir Marvel evreninde geçebileceğini gösteriyor. Yani hepimizin bildiği klasik MCU evreninden ziyade farklı bir gerçeklikte olabilir. Zaten posterden 1960'lı yıllarda geçebileceğine dair ipuçları yer alıyordu. Bu da teoriyi destekler nitelikte. Bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Daha fazla bilgi geldiğinde bu kısmı güncelleyeceğiz.

Fantastik Dörtlü vizyon tarihi

WandaVision’ı yöneten Matt Shakman’ın çekeceği Fantastik Dörtlü filminin prodüksiyonu yaz aylarında başlayacak. Fantastik Dörtlü’nün vizyon tarihi ise 2 Mayıs'tan 25 Temmuz 2025'e çekilmişti.  Yeni takvim, bir diğer MCU filmi Thunderbolts'u 2 Mayıs 2025'e taşımıştı.

Fantastik Dörtlü için paylaşılan ilk görsel:

10
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
5
4
2
1