Fenerbahçe, Yeni Formasını Metaverse'te Tanıttı (Şimdiye Kadarki En Büyük Forma)

25
4
1
0
0
Fenerbahçe, Yeni Formasını Metaverse'te Tanıttı (Şimdiye Kadarki En Büyük Forma)
Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol takımının bu sezon giyeceği formalardan birini Metaverse'te yaptığı etkinlikle tanıttı. Etkinlik için metaverse evrenindeki en büyük forma oluşturuldu.

Türkiye'nin en köklü kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe, yeni sezon için formasını tanıtmak için son dönemde oldukça popüler olan metaverse üzerinde bir etkinlik düzenledi. Sarı lacivertliler bu tanıtım ile ülkemizde bir ilke imza atarken, metaverse'in en büyük formasını kullandı. 

Instagram hesabından bir duyuru yayınlayan sarı kanaryalar, "Sponsorumuz Avis, Fenerbahçemizin yeni sezonunu, dünyada ilk defa yapılan uygulama olan Metaverse’deki en büyük forma ile Otokoç Metazone’da kutluyor." ifadelerini kullandı

Türkiye'de bir ilk

()

Fenerbahçe'nin resmi Instagram hesabından yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın göğüs sponsorluğundaki 5.yılında Avis, Fenerbahçemizin yeni sezon formasını merkeziyetsiz Metaverse Decentraland -Otokoç Metazone’da inşa ettiği, Metaverse'de yapılmış en büyük forma ile tanıttı.

Projede Metaverse içerisinde çok uzaktan bile görülebilecek dev bir yapı inşa edildi. Dünyada ilk kez bir spor kulübünün forması Web 3.0 dünyasında bina şeklinde uygulandı.

Formanın bugüne kadar Metaverse'de yapılmış en büyük forma olmasının yanında, Türkiye’de ilk defa bir spor kulübü, Metaverse’de bir forma lansmanı projesine imza atmış oldu.

Taraftarlarımız, devasa Fenerbahçe formasını Decentraland’de -111,10 koordinatlarında ziyaret edebilir ve bu eşsiz deneyimin bir parçası olabilir." ifadeleri yer aldı. 

Fenerbahçe kulübü forma tanıtımında son dönemde tercih ettiği beş yıldızlı armayı kullandı. Fenerbahçe taraftarından gelen tepkiler ise daha çok takımın bir forvet oyuncusu transfer etmesi isteği yönünde oldu. Yine de isteyen Fenerbahçe taraftarları metaverse üzerinden formayı ziyaret edebilecek. 

25
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
4
1
0
0