Final Fantasy XIV, Geri Dönen Oyuncular İçin Kısa Süreliğine Ücretsiz Olacak

3
2
0
0
0
Final Fantasy XIV, bugünden başlayarak önümüzdeki 6 gün boyunca geri dönüş yapan oyuncular için ücretsiz olacak.

Final Fantasy XIV’ü en son oynadığınızdan beri uzun bir süre geçmiş olabilir ancak Eorzea’ya geri dönmek istiyorsanız sizlere müjdeli bir haberimiz var. Bugünden itibaren 30 günden fazla bir süre oyundan uzak kalmış oyuncular, geri döndüğünde oyuna 6 günlüğüne ücretsiz sahip olacaklar.

Büyük MMO hayranları için bu yeterli bir süre değil ancak oyunu hâlâ oynayıp oynamamak istediğinize karar vermek için yeterli bir süre olabilir. Ücretsiz giriş kampanyası, 16 Ağustos’a kadar devam edecek ancak bugün oynamaya başlasanız bile oyunda sadece 6 günlük bir süreniz olacak. Geri kalan oyuncuların bu fırsattan yararlanmasına izin vermeyerek fiyatı artırmak biraz garip olsa da Final Fantasy’nin efsane oyunlarından biri için değebilir.

final fantasy XIV

Oyunu yeniden yükleyip giriş yaptıktan sonra ücretsiz oynama süreniz başlıyor. Square Enix, Shadowbringer’ların bu oyunun geri dönüşünün sebebi olduğunu belirtiyor ancak yeni gelecek ek paketi oynamak istiyorsanız bu oyunu da oynamanız gerekiyor diyebiliriz.

Her zaman olduğu gibi oyunun yeni oyuncular için bir deneme sürümü de bulunacak. Deneme sürümünde en fazla 35. seviyeye kadar çıkabiliyorsunuz. Kısa süreliğine düzenlenen bu kampanyadan yararlanmak için elinizi çabuk tutmanızda yarar var.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/final-fantasy-14-is-free-for-6-days-for-returning-players/
3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0