Fortnite Adasında Bulunan Dev Robot Tamamlanmak Üzere

23
4
1
1
1
En çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri olan Fortnite’ın 10. sezonu için çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda oyunun haritasında hep olduğu gibi yine değişikliklere gidildi. Aynı zamanda bu değişiklikler, oyunun hikâyesinde de rol oynayacak.

Geçtiğimiz haftalarda Fortnite’ta eskiden volkan olan yere yapılan Pressure Plant’in açılışı yapıldı. Yapının içinde geçtiğimiz zamanlarda sızıntısı yapılan Robot Factory bulunuyor. Şimdilik bu eklentinin oyuna büyük bir etkisi yok. İçinde sadece yapılmakta olan dev bir robot bulunuyor. Son güncellemeyle birlikte robot neredeyse tamamlanmış hâle geldi.

Robot Factory, eskiden Pressure Plant’in bulunduğu yerde bulunuyor. Pressure Plant de eski sezonlarda aktif bir volkan olan Volcano noktasına kurulmuştu.

fornite volkan

Robot Factory’de geliştirilen robotun oyunun hikâye çizgisinde bir rol oynayacağı öğrenildi. Her güncellemeyle birlikte robota bazı eklentiler yapılıyor ve son yapılan eklenti bir jetpack. Robotun henüz bir kafası yok ancak içinde volkanik kraterden haritanın geri kalanını izliyor diyebiliriz.

Robotun kod ismi Doggus ve şu anda tek eksik parçası kafası. Robotun tamamlanmasına kalan süreyi gösteren bir zamanlayıcı oyunun içinde bulunuyor. Bunun dışında ise bir sızıntı gerçekleşmedi çünkü oyunun geliştiricisi Epic Games, herhangi bir sızıntının önüne geçebilmek adına oyunun dosyalarında bazı değişikliklere gitmiş durumda.

fortnite pressure plant robot

Epic’in robotla ilgili planları bilinmiyor ancak oyuncuların tahminlerine göre yapılan robot, yanardağın püskürmesiyle Polar Peak dağına ulaşan kayaların serbest bıraktığı bir yaratıkla savaşacak. Yaratık serbest kalmasından bu yana adanın etrafında yüzüyor ve Pleasant Park’ta bulunan bir evi de paramparça etti. Bu arada Fornite’ın 10. Sezonu 1 Ağustos’ta başlayacak.

Kaynak : https://www.slashgear.com/fortnites-massive-robot-grows-hinting-at-season-9-finale-14583811/
23
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
4
1
1
1