Fortnite'ın 10. Sezonunun Başlayacağı Tarih Belli Oldu

14
2
2
1
1
Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, sürekli güncellenmeye devam ediyor. Oyunun 10. sezonu, önümüzdeki ay itibariyle başlamış olacak. 10. sezonla birlikte Fortnite'a yeni skinler ve yeni Battle Pass eklenmiş olacak.

Fortnite'ın 9. sezonu kapanışı yapmak üzere. Oyuncular son ödüllerini kazanmak için çaba gösterirken, oyunun 10. sezonuyla ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. 1 Ağustos 2019'da çıkacak olan Fortnite 10. sezon çıkana kadar, oyunun 9. sezonu toplamda 12 hafta boyunca oynanılabilir olmuş olacak. Normalde daha kısa olan bu süre, Fortnite Dünya Kupası'nın ay sonuna kadar devam edecek olmasından kaynaklanıyor. Sezon güncellemeleri oynanışı veya haritayı değiştirdiği için aktif bir turnuva varken güncelleme yapmak pek mantıklı değil.

9. sezonun bitmesiyle birlikte 1 Ağustos'un ilk saatlerinde başlayacak olan 10. sezon, yeni skinler ve Battle Pass ile birlikte gelecek. Henüz bu skinlerin nasıl olacağı veya Battle Pass'in detayları hakkında bir bilgi bulunmuyor.

fortnite

Fortnite'ın 10. sezonu gelene kadar oyuncular, 9. sezonun meydan okumalarını tamamlayabilir ve ödüllerini alabilirler. 9. sezon 10. hafta challenge'ları şu an aktif durumda.

Battle Royale oyunları arasında ücretsiz olması ve sürekli güncellenen etkinlikleriyle en çok oyuncu sayısına ulaşan Fortnite, bu etkinlikleri güncellemeye devam edecek gibi görünüyor. 10. sezon ile birlikte oyuna neler ekleneceği tam olarak bilinmese de 1 Ağustos tarihine kadar yeni detayları öğreniyor olacağız.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/fortnite-season-10-releases
14
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
2
2
1
1