Fox Sports, ABD Kadınlar Milli Takımı İçin Bir Snapchat Lens Paketi Oluşturdu

0
0
0
0
0
ABD Kadınlar Milli Takımı, geçtiğimiz günlerde Tayland karşısında ezici bir galibiyet almıştı. Bu galibiyet üzerine Fox Sports, takımın yıldızlarından Alex Morgan’ı içeren bir Snap paylaştı.

FIFA Kadınlar Dünya Kupası geçen hafta Fransa ve Güney Kore arasındaki maçla açılışını yapmıştı. 11 Haziran’da ABD ve Tayland maçının, ABD lehine 13-0 bitmesi dünyanın gündemine oturdu. ABD takımının başarılı forveti, bu maçta 5 gol atarak adından çok söz ettirdi.

FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nın tüm maçlarını 4K çözünürlükte yayınlayan Fox Sports, Alex Morgan’ın sanal versiyonunu barındıran bir Snap paylaştı. Snap’te ABD Kadınlar Milli Takımı’nın Pazar günü Şili’ye karşı yapacağı maçın bir hatırlatması da bulunuyor. Fox Sports bu tarz paylaşımları ABD Kadınlar Milli Takımı’nın yapacağı her maçtan önce yapmayı planlıyor.

Fox Sports, turnuvadan önce tüm milli takım oyuncularının 3 boyutlu taramalarını oluşturmuştu. Bu taramalara ikinci kaptan Alex Morgan’ın dinamik bir taraması da dâhil. Fox Sports ayrıca yapacağı bu paylaşımlarda, şimdilik Alex Morgan’dan başka bir futbolcuyu kullanmayı düşünmediklerini belirtti. Bu görüntüleri sizler de kullanmak isterseniz Snapchat üzerinde Lens Explorer kısmına göz atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/06/14/fox-sports-uswnt-snapchat-lens-womens-world-cup/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0