Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+’ın Karşılaştırıldığı Bir Video Ortaya Çıktı

30
6
5
2
0
Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note10’u tanıtmasına çok az zaman kala cihaz hakkında sızıntı üzerine sızıntı gelmeye devam ediyor. Son olarak ortaya çıkan videoda Galaxy Note10 ve Galaxy Note 10+’ın tasarımına dair detaylı bir inceleme yer alıyor.

Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+’ın karşılaştırıldığı video, “Mobile Fun” isimli YouTube kanalı tarafından paylaşıldı. Videoda gösterilen cihazların gerçek olmadıkları açıkça belli oluyor ancak bu maketlerin telefon kılıfı tasarımcısı Olixar tarafından cihaza uygun kılıf üretimi için kullanıldığı belirtiliyor. Videoda cihazlar çalışmamasına rağmen tasarımlarının birebir aynı oldukları düşünülüyor.

Videoda ilk olarak standart Galaxy Note10 modelinin 6,3 inç büyüklüğünde bir ekrana ve Galaxy Note10+ modelinin ise 6,8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğundan bahsediliyor. Diğer yandan videoda her iki telefonun da 5G varyantının piyasaya sürüleceğinin garantisinin verilmediğini ancak cihazların 5G varyantlarının da aynı boyutta olacağına değiniliyor.

galaxy note10

Videonun devamına baktığımızda, cihazda kulaklık girişinin olmayacağına dair söylentilerin doğrulandığını görüyoruz. Göze çarpan bir diğer ayrıntı ise iki telefon arasındaki kamera yapılandırması. Standart Galaxy Note10 modelinden farklı olarak Galaxy Note10+’ın arka tarafında ToF (Time of Flight) derinlik sensörü gelmesi bekleniyor.

Videoya devam edersek microSD girişi, S Pen yuvası ve cihazın çevresinde bulunan butonlar hakkındaki detayları görebiliriz. Cihazlar, videoda tanıtıldıkları hâlleri ile pek “akıllı” telefon olmadıkları için cihazların teknik özellikleri hakkında bilgi edinemiyoruz. Dilerseniz videoyu hemen şuradan izleyebilirsiniz.

Samsung’un yeni cihazları, 7 Ağustos tarihinde akıllı telefon kullanıcılarına tanıtması bekleniyor. O gün gelene kadar yeni bir sızıntı yaşanmaz ise cihazlar hakkında bilinenler şimdilik bu kadar. Telefonların tanıtılacağı günde Webtekno'yu takip etmeyi unutmayın.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/08/samsung-galaxy-note-10-note-10-plus-video-leak.html
30
6
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
30
6
5
2
0