Game of Thrones Oyuncuları, Dizinin Final Bölümü Hakkındaki Soruları Yanıtladı

23
3
1
1
0
Game of Thrones bitmiş olsa da hakkında konuşulanlar henüz son bulmuş değil. San Diego Comic-Con’da düzenlenen Game of Thrones panelinde konuşan dizinin yıldızları, dizinin final bölümüne dair soruları yanıtladılar ve olaylarla ilgili olarak kendi fikirlerini belirttiler.

San Diego’da düzenlenen Comic-Con’daki panele katılan HBO’nun fenomen dizisi Game of Thrones’un oyuncuları, dizinin finaline dair soruları yanıtlarken bazı teorileri çürüttüler ve dizinin tartışmalı finaline dair kendi fikirlerini sundular. İşte panele katılan oyuncuların gelen sorulara cevapları.

Jon, Arya’nın Night King’i öldürebilmesi için mi ejderhanın dikkatini dağıttı?

Arya, Night King

Sorunun en kısa cevabı, hayır. Arya karakterini canlandıran Maisie Williams, Arya’nın, Night King’i tek başına öldürdüğünü söyledi. Williams, soruya cevap olarak “Bunu, tek başına halletti. Herhangi birinin katkısından söz edeceksek bu, Melisandre olur. Arya’nın umudu neredeyse tamamen bittiğinde ne yapması gerektiğini biliyordu. Uzun süre yalnız başına kaldıktan sonra Arya’nın artık kaybedeceği bir şey vardı. Ailesiyle birlikte geri dönmek, onu korunmasız hâle getirdi. Yani bu işin halledilmesinde birisinin yardımı dokunduysa ‘kahverengi gözler, yeşil gözler, mavi gözler’ sözlüyle bu Melisandre’dir” dedi.

Cersei kurtulamasaydı da Jamie kurtulsaydı, Brienne ile mi birlikte olurdu?

cersei, jamie ölüm

Jamie Lannister karakterini canlandıran Nikolaj Coster-Waldau “Jamie ve Brienne, sonsuza kadar beraber olurdu” dedi. Waldau, “Onun (Jamie) omuzlarında çok fazla yük vardı, bence o (Brienne) bunu aşar ve ‘hayır, hayatıma devam etmeliyim’ der” ifadelerini kullandı.

Nikolaj Coster-Waldau, Jamie’nin ölümü konusunda ise “Sonunun Cersei’nin kollarında gelmesi, karakter için harikaydı” dedi. Cersei’yi canlandıran Lena Headey ise Cersei’nin sonunu beğenmediğini ifade etti.

İntihar etmeseydi Davos, Melisandre’yi öldürür müydü?

davos, melisandre

Ser Davos, özellikle Shireen Baratheon’un ölümü sonrası yıllarca Melisandre’den intikam almak istemişti. Karakteri canlandıran Liam Cunningham, soruyla ilgili olarak “Sahneye hazırlanırken kafamdaki sorulardan bir tanesiydi. Emin değilim. Davos, vicdanlı birisi olarak betimlenmişti ve onu, birilerini öldürürken görmediniz. Bence öldürmek isterdi ancak öldürsün ya da öldürmesin onun insaniyeti ön plana çıkardı. Öldürmesi için başkasını tuttuğunu düşünmek hoşuma gidiyor” dedi.

Bran aslında kötü mü? Final sezonundaki olayları tahta çıkabilmek için manipüle etti mi?

bran

Karakteri canlandıran Isaac Hempstead Wright, hayranlar tarafından ortaya atılan Bran’in final sezonundaki olayları tahta geçebilmek için manipüle ettiği yönündeki teoriye inanmadığını söyledi. Bran’in gelecekte ne olduğunu tek başına bilmediğini düşünüyorum diyen Hempstead “Bran’in gelecek görüleri çok net değildi” ifadelerini kullandı.

Final bölümündeki su şişesini John Bradley mi oraya koydu?

game of thrones su şişesi

Kahve bardağının unutulmasından sonra final bölümünde kurulan konseyde unutulan su şişesi de sosyal medya platformlarında oldukça dalga konusu olmuştu. Samwall Tarly karakterini canlandıran John Bradley, soruyla ilgili olarak “Bunu çokça kez düşündüm. Ben sağ elimi kullanıyorum. Suyu sağ elimle içiyorsam, şişeyi sağ tarafıma koyardım ama şişe sol tarafımdaydı. Adımı temizlemeye çalışmıyorum ancak bunun için yeterince suçlandığımı düşünüyorum. Eğer bensem belki de İspanya’da o kadar da ağır olmayan bir kostüm vermeleri gerekirdi” dedi.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/07/20/game-of-thrones-ending-theories-questions-why-grey-worm-kill-jon-arya-night-king-dragon-evil-bran-jaime-brienne
23
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
1
0