Game of Thrones’un Son Tahtı 10 Dakikada Bulundu

54
7
3
1
1
Game of Thrones’un final sezonu reklamı olarak hazırlanan taht avında son tahtı bulmak, bir hayranın sadece 10 dakikasını aldı.

Fenomen dizi Game of Thrones’un 14 Nisan’da başlayacak olan final sezonu öncesi HBO’nun reklam kampanyası devam ediyor. Bu kampanyalar arasında kan bağışı kampanyası ve sanatçıların, dizide kullanılan ekipmanları kendilerine göre yorumladıkları bir sergi de vardı. Son olarak dizinin fanları, dünyanın dört bir yanındaki saklı duran tahtları arıyordu.

Dizinin yapımcıları tarafından saklanan altı tahtın sonuncusunun yeri perşembe günü sabahı paylaşıldı. Bir saatlik videoda tahtın, kalevari bir yapının içinde olduğu görünüyordu. Hayranların bu yapının New York’taki eski askeri binalardan Fort Totten olduğunu çözmeleri çok zor olmadı.

Queens’teki askeri yapıya yerleştirilen tahta ilk olarak ulaşan ise Melanie Joaquin oldu. HBO videoyu yayınladığı anda videoyu gören genç kadın, tahtın yerini bir bakışta anladı. Evinin çok yakınındaki bir parkta olan tahta ulaşmak için otobüsle bir durak giden kadın, binaya vardığında ise Fort Totten’in kapılarının kapalı olduğunu gördü.

Kilitli kapılar genç kadını durduramadı ve tellerde bulduğu bir açıklıktan içeri sürünerek giren Joaquin, video paylaşıldıktan 10 dakika sonra tahtı buldu. Throne of the Crypt adlı tahtın sahibi olan genç kadını, tahtın başında zırhlı, sakallı ve kürklü pelerinler giyen, diziden fırlamış gibi duran iki adam karşıladı. Sordukları birkaç sorunun ardından da tahtı kadına teslim ettiler.

Iron Throne projesinin başındaki Aramique Krauthammer, “Buraya çok hızlı geldi. Şoka girdik. Nereden geldiğini bile bilmiyoruz. Hala şaşkınım, yani -bu nasıl mümkün olabilir?” açıklamasını yaptı.

Tahtın sahibi Melanie Joaquin, Game of Thrones tarafından kendisine verilen “Queen of Queens” unvanıyla evine döndü.

Kaynak : https://www.vice.com/en_us/article/mbzym3/last-iron-throne-who-found-it-new-york-game-of-thrones-how-vgtrn
54
7
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
54
7
3
1
1