Game of Thrones’un Belgeseli Game of Thrones: The Last Watch Geliyor

8
3
1
1
1
Fenomen dizi Game of Thrones’un hayranları, mayıs ayında HBO’da yayınlanacak olan Game of Thrones: The Last Watch ile dizinin kamera arkasında olup bitenlere tanık olma fırsatı bulacaklar.

Game of Thrones serisi, son yıllarda çok büyük bir hayran kitlesine kavuştu ve başlı başına bir marka haline geldi. Dizinin yarattığı heyecanı boşa harcamak istemeyen HBO, yan seriler dışında bir de dizi ile ilgili bir belgesel hazırlığı içinde.

HBO, İngiliz belgesel yapımcısı Jeanie Finlay ile anlaşma yaptı. Finlay, serinin sekizinci ve final sezonunu gün gün takip ederek belgesel haline getirecek. Belgesel 26 Mayıs’ta, seri sona erdiğinde yayınlanacak ve seyircilere kamera arkasında olup bitenleri gösterecek.

Game of Thrones: The Last Watch adlı belgesel, Westeros’un gerçeğe dönüştürülme sürecinde yaşanan zorlukları, verilen emekleri ve harcanan çabayı gözler önüne serecek.

HBO’nun Game of Thrones serisinin son sezonunu devasa bir Game of Thrones şenliğine çevirmeye çalıştığı belli. Taht avı son hızıyla sürerken sezonun başlangıç tarihi olan 14 Nisan da yaklaşıyor.

Belgesel, serinin finalinden bir hafta sonra yayınlanacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/new-game-of-thrones-feature-length-documentary-coming-to-hbo/
8
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
1
1