Gamescom 2019’da Death Stranding ile İlgili Yeni Bilgiler Verilecek

6
0
0
0
0
Gamescom 2019’da Death Stranding ile İlgili Yeni Bilgiler Verilecek
PlayStation özel oyunu olarak çıkacak olmasına rağmen çok büyük kitleler tarafından takip edilen, Hideo Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding ile ilgili yeni bilgiler yakın zamanda gelecek. Bahsi geçen bilgilerin Gamescom 2019 öncesinde yapılacak olan bir ön etkinlikte paylaşılacağı açıklandı.

2009 yılından bu yana düzenlenen Gamescom için ilk defa etkinlikten önce ön etkinlik niteliğinde bir gösteri düzenlenecek. Hideo Kojima, Konami’den kovulup ödülü almaya gitmesine izin verilmediği zaman Kojima’ya ödül töreni sırasında destek mesajı veren The Game Awards sunucusu Geoff Keighley, 19 Ağustos’ta düzenlenecek bu etkinliği sunan isim olacak. 19 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikte çıkacak oyunlarla ilgili büyük sürprizlerin ve açıklamaların yer alması bekleniyor.

Keighley, yakın zamanda attığı bir tweetle birlikte Death Stranding’de rol alan isimlerden Mads Mikkelsen’ın canlandırdığı karakteri gösteren ufak bir tanıtım yayınlamıştı. Şimdiyse 19 Ağustos’ta düzenlenecek olan etkinlikte bizlerin neleri beklediği hakkında bilgiler verdi. Sunucunun söylediğine göre, etkinlik sırasında Hideo Kojima sahneye çıkıp yeni oyunu Death Stranding hakkında yeni bilgiler verecek. Keighley’nin attığı tweet’e aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Anlaşıldığı üzere, Kojima’nın sahnede yer aldığı sürede Death Stranding ile ilgili yeni görselller gösterilecek. Ancak bu görsellerin bir fragman aracılığıyla mı yoksa bir oynanış videosu aracılığıyla mı gösterileceği henüz bilinmiyor. Yine de oyunu bekleyen hayranların tanıtımın nasıl yapılacağını görmek için çok beklemelerine gerek kalmayacak. Etkinlik 19 Ağustos Pazartesi günü Türkiye saatiyle 18.00’da dünya çapında canlı yayınlanacak.

Death Stranding en yakın zamanda yayınlanan videosu San Diego Comic-Con 2019’da gösterilmişti. Bu video oyundan alınmış bir ara sahneydi ve Nicolas Winding Refn tarafından canlandırılan Heartman karakterini tanıtıyordu. Yukarda bahsettiğimiz gibi, Keighley’nin Twitter hesabında paylaştığı gönderide Mads Mikkelsen’ın bulunması, 19 Ağustos’ta gösterilecek olan şeylerin arasında Mads Mikkelsen’ın oyundaki rolü olabileceğine işaret ediyor.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2019/08/06/kojima-gamescom-2019-death-stranding/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kojima-gamescom-2019-death-stranding
6
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
0
0
0
0