Demirören Medya'nın Gazete Uygulaması 'Gazetelik', iOS ve Android İçin Yayınlandı

22
17
2
2
1
Demirören Medya, yeni bir mobil uygulama geliştirdiğini açıkladı. Gazetelik olarak isimlendirilen bu mobil uygulama, şirketin gazetelerinin e-gazete versiyonlarını içeriyor. Abonelik servisine sahip olan uygulama, kullanıcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

İnternet kullanımının her geçen gün biraz daha yaygınlaşması, hayatımızın giderek daha da dijital bir hale gelmesini sağlıyor. Üstelik bu dijitalleşme, hayatımızın her noktasında kendisini gösteriyor. Hal böyle olunca da hemen her sektör, dijitalleşme sürecinden üzerine düşeni alıyor ve şirketler, dijitalleşmek için var güçleriyle çalışıyorlar.

Türkiye'de de dijitalleşme uğruna önemli adımlar atılıyor. Bu adımların en yenisi, Türkiye'nin en büyük medya kuruluşlarından Demirören Medya tarafından atıldı. Fanatik, Hürriyet, Posta ve Milliyet gibi büyük gazetelerin sahibi olan Demirören Medya, yeni bir mobil uygulama geliştirdiğini ve bu uygulamayla kullanıcıların, dijital gazete deneyimi yaşayacağını açıkladı. Demirören Medya'nın mobil uygulaması, "Gazetelik" olarak isimlendiriliyor.

Gazetelik

Gazetelik uygulamasıyla kullanıcılar, Demirören Medya'ya ait gazetelerin e-gazete versiyonlarına ulaşabilecekler. Üstelik bu e-gazetelerin içerisinde son 15 günün gazete ve ek arşivlerine de kolaylıkla erişebilecekler. Ayrıca kullanıcılar, bu uygulamaya erişmek için daimi internet bağlantısına ihtiyaç duymayacaklar. Wi-Fi bağlantısıyla indirilebilecek gazeteler, internet erişimi olmadan da okunabilecek.

Gazetelik, temelinde ücretsiz olarak yayınlanan bir uygulama. Ancak bu uygulamayı kullanabilmek için Demirören Medya'nın abonelik servisine kaydolmanız gerekiyor. Demirören Medya grubu, kullanıcıları fazla yormayacak fiyatlar belirlemiş durumda. Öyle ki bu servise 1 aylık abone olmak isterseniz 19,99 TL, 6 ay abone olmak isterseniz 109,99 TL, yıllık abone olmak isterseniz de 199,99 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Yaptığınız abonelik, Demirören Medya'nın tüm gazetelerine erişmenizi sağlıyor.

Gazetelik uygulamasına App Store ve Google Play Store üzerinden erişmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz

Kaynak : https://webrazzi.com/2020/08/11/demiroren-medyadan-gazete/
22
17
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
17
2
2
1