Geçtiğimiz Haftalarda Gözden Kaçan 9 Yeni Film Fragmanı

38
7
3
2
1
Geçtiğimiz Haftalarda Gözden Kaçan 9 Yeni Film Fragmanı
Geçtiğimiz hafta oyun ve futbol açısından hararetli geçti. Bu sebeple gözden kaçan film fragmanlarını tek bir listede topladık.

Son dönemde E3 2018 ve FIFA Dünya Kupası’nın etkisi ile gündem, oyun ve futbol üzerine yoğunlaştı. Bu yoğunlaşma sonucunda fragmanı yayınlanan pek çok film gözden kaçmış oldu. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ve aslına bakıldığında çok iddialı olan filmlerin yayınlanan fragmanlarıNI sizler için listeleyeceğiz. Bu fragmanları izleyerek, bir süredir uzak kaldığımız film sektörünün gündemini yeniden yakalayabiliriz:

Alpha

Buz devrini anlatacak film, bir insanla kurdun dostluğunu anlatıyor. Nefes kesici görsel efektlere sahip olan film, bizlere güzel bir macera sunacak gibi duruyor.

Dumbo

Disney tarafından yapımı üstlenilen Dumbo, gelecek senenin Mart ayına damgasını vuracak gibi duruyor. Tim Burton’un elinden çıkacak film, 7’den 77’ye büyük bir izleyici kitlesine ulaşacak.

First Man

Apollo 11’le Ay’a ulaşıp, bize en yakın gök cismine ilk ayak basan kişi olan Neil Armstrong’u anlatan film, Ryan Gosling gibi sağlam oyuncu kadrosuyla muhteşem bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Halloween

Korku filmlerini sevenler bu sonbaharda çok güzel bir deneyim yaşayabilirler. Ünlü Cadılar Bayramı filminin devamı olacak filmde yine Michael Myers karakterini göreceğiz.

Siberia

Keanu Reeves’in başrolde yer aldığı aksiyon filmi, John Wick tarzı yapımları sevenler için güzel bir alternatif olacak gibi duruyor.

Grinch

Animasyon filmlerini sevenler, noel temasını işleyecek bu filmi çok sevebilirler. 9 Kasım’da vizyona girecek film, bizleri kışa hazırlarken aynı zamanda içimizi ısıtacak.

Unfriended: Dark Web

Son dönemde iyice gündeme gelen dark web’in ana konu olduğu bir korku filmi izlemek istiyorsanız, bu film fazlasıyla işinize yarayacaktır. Eğer filmi izlemeyi düşünüyorsanız, fragmanı izlemeden önce uyaralım. Fragmanda çok fazla detay var. Bu sebeple fragmanı izlemeden direkt filmi bekleyebilirsiniz. Yine de seçim sizin.

How to Train Your Dragon: The Hidden World Trailer

Animasyon filmleri arasında en ünlü serilerden olan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin’in yeni filmi için ilk fragman yayınlandı. Önümüzdeki sene 1 Mart’ta yayınlanacak film bizlere ejderhaların aşkını gösterecek. Elbette bunu yaparken bol bol aksiyon sahneleri göreceğiz.

Bumblebee

Transformers serisinin Optimus Prime’dan sonra en çok sevilen karakteri olan Bumblebee’nin özel filmine ait beklenen fragman geldi. Diğer Transformers filmlerine nazaran daha küçük düşmanlara karşı mücadele edeceğimiz film, 21 Aralık’ta vizyona girecek.

Kaynak : http://bgr.com/2018/06/16/new-trailers-dumbo-siberia-the-grinch-the-children-act-halloween/
38
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
38
7
3
2
1