Google Pixel 4'ü Kanlı Canlı Gösteren Fotoğraflar (Çentik İçermez)

28
8
5
4
2
XDA Developers editörlerinden Mishall Rahman, Google Pixel 4'ün tasarımını ortaya koyan görselleri Twitter üzerinden paylaştı. Rahman'ın paylaştığı görseller, Google Pixel 4'ün tasarımına dair akıllarda kalan tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Bu ayın başlarında Google'ın Pixel 4 ve Pixel 4 XL isimli telefonlarına ait özellikler ortaya çıkmıştı. Google, hayranlarının telefona olan ilgisinin ardından telefona ait bir görseli de paylaşmış ancak bu görselde telefonun yalnızca arka panelini göstermişti. Bunun üzerine hayranlar, telefonun arka panelinin tasarımı konusunda bir fikir sahibi olsa da telefonun ön panel tasarımı hakkında daha da büyük bir meraka kapılmıştı.

XDA Developers'tan Mishall Rahman'ın paylaştığı yeni görseller, Google'ın yeni amiral gemileri Google Pixel 4 ve Google Pixel 4 XL'ın tasarımı hakkında yeni bir fikir veriyor. Görsellerde bulunan telefonun 5,7 inçlik Pixel 4 olduğu düşünülürken telefonun tasarımı da günümüzde görmeye alışık olduğumuz amiral gemilerinden farklı bir görüntüyü bizlere sunuyor.

Google Pixel 4

Telefona bakıldığı zaman dikkat çeken ilk şey, telefonda çentik yerine standart bir çerçeve tercih edilmesi oluyor. Alt çerçeve üst çerçeveye göre nispeten daha ince bir haldeyken üstteki çerçevenin de içerisinde bulunan sensörlere rağmen devasa büyüklükte olmadığını belirtmekte fayda var.

Google Pixel 4, Google Pixel 3 ile karşılaştırıldığı zaman ince ancak nispeten daha büyük bir ahizenin telefonda bulunduğu görülebiliyor. Ahizenin solunda ön kamera yer alıyor ancak görseller son derece detaylı olsa da bu kameranın görseller üzerinden standart bir kamera mı yoksa geniş açılı bir lens mi olduğunu anlamak fazlasıyla zor.

Google Pixel 4 XL

Telefonun ekranına baktığımız zaman Android 10 kullandığı rahatlıkla görülebiliyor. İlginç geometrik şekillere sahip olan arka plansa canlı bir duvar kağıdı ihtimallerini ortaya çıkarıyor.

Daha önceden de gördüğümüz arka panele baktığımız zaman devasa kamera modülü görmek mümkün. 12 MP'lik bir kameranın yanı sıra 16 MP'lik bir telefoto lensi bünyesinde barındıracak olan Google Pixel 4 ve Google Pixel 4 XL, bu lenslerin yanı sıra kolaylıkla fark edilebilen bir flaşı da cihazının kamera modülünde bulunduracak.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/08/27/pixel-4-detailed-leak/
28
8
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
28
8
5
4
2