Google Pixel 4’ün Zoom Performansını Gösteren Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

22
4
4
2
1
Google’ın bu sene çıkarması beklenen Pixel 4 akıllı telefonunun görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Son görüntüler ise Pixel 4’ün kamera uygulamasına yer veriyor.

Google’ın Pixel 4 telefonu hakkında ortaya çıkan görüntülerin önüne geçilemiyor. Son bir hafta içerisinde telefonun çentiksiz tasarımını gösteren fotoğraflar, telefonun arayüzünü gösteren videolar ve ekranının 90 Hz yenileme hızına sahip olacağını gösteren kaynak kodları ortaya çıkmıştı.

Bu kez bize ulaşan görüntüler ise telefonun en net şekilde göründüğü fotoğraflardan oluşuyor. Weibo üzerinden bir kullanıcı tarafından paylaşılan fotoğraflarda telefonun çentiksiz ve muhteşem tasarımını görebiliyoruz. Fotoğraflarda ayrıca telefonun Android 10 ile çalıştığı görülüyor.

google pixel 4

Yukarıda yer alan fotoğraflarda sol kısımdaki cihazın Pixel 4 olduğu söylenirken sağ kısımdaki cihazın Pixel 4 XL olduğu söyleniyor. Pixel 4 beyaz güç tuşuna sahip iken XL modelinin turuncu güç tuşuna sahip olduğu görülüyor. Fotoğrafta ayrıca telefonun üç (ya da iki) arka kamerası da net bir şekilde yer alıyor.

Telefonun kamerası ortaya çıktı:

google pixel 4

Görüntüler bunlarla bitmiyor. Paylaşımda yer alan diğer görüntüler, bize telefonun ne kadar yakınlaştırabildiğini de açıkça gösteriyor. Yukarıdaki resimde solda yer alan fotoğrafta Google Kamera uygulamasının 8x yakınlaştırma yaptığı hâli yer alıyor ancak fotoğrafın netliği, paylaşılan fotoğraftan anlaşılamıyor. Görselin sağındaki resim ise bize telefonun 6 GB RAM’e sahip olduğunu gösteriyor.

Bu sene çıkması beklenen Pixel 4 telefonlarının Snapdragon 855 işlemciye, 6 GB RAM’e ve 90 Hz OLED ekrana sahip olmaları bekleniyor. XL olmayan modelin 5,7 inçlik 1080p çözünürlüklü ekrana ve 2.800 mAh bataryaya sahip olması beklenirken XL modelinin 6,3 inçlik 1440p çözünürlüklü ekranla geleceği ve 3.700 mAh bataryayı bünyesinde barındıracağı düşünülüyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/google-pixel-4-xl-8x-zoom-6gb-ram-white-color/
22
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
4
4
2
1