530 TL Vermek İstemeyenlere: GTA San Andreas - The Definitive Edition, Çıktığı Gün Xbox Game Pass’e Gelecek

67
7
4
2
0
Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition, Rockstar Games’ta çıkacağı 11 Kasım 2021'de, Xbox Game Pass'te de satışa sunulacak.

Bugün ilk görüntüleri yayınlanan GTA: The Trilogy Definitive Edition ilgiyle bekleniyordu. Yeni oyun hakkında pek çok merak edilene karşın Rockstar Games, oyunun orijinal temelinin korunarak modern bir deneyim sunulması için güncellendiğini açıklamıştı.

Fakat yenilenen bu efsane üçlüemenin en üzücü tarafı fiyatı oldu. Üç oyunun olduğu paket, tam 530 TL'den satışa sunuldu. Oyuncular fiyata karşı göz yaşı dökerken bir kral haber, Xbox Game Pass cephesinden geldi.

GTA: San Andreas - The Definitive Edition, 11 Kasım'da Xbox Game Pass'e geliyor

xbox game pass

11 Kasım'da çıkacağı duyurulan GTA: The Trilogy - Definitive Edition'da yer alan GTA: San Andreas - The Definitive Edition, çıktığı gün Xbox Game Pass’e de gelecek. Bu yıl GTA: San Andreas’ın 20. yılını kutlayan Rockstar Games’in mümkün olduğu kadar fazla oyuncuya ulaşmayı hedeflediği görülüyor. GTA: San Andreas - The Definitive Edition'ın Xbox Game Pass’e dahil olmasıyla Microsoft, hizmetini genişletmekte iyice yükselişe geçtiğini kanıtlamış oldu.

PlayStation oyuncularına da iyi bir haber var:

sony playstation

Bunun yanı sıra bir güzel haber de PlayStation oyuncuları için geldi. Rockstar, üçlemenin ilk oyunu olan Grand Theft Auto III – The Definitive Edition'ın 7 Aralık'ta PS Now'a geleceğini açıkladı.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, 11 Kasım'da Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch ve PC için dijital mağazalarda yayımlanacak. Oyunun fiziksel satışıysa 7 Aralık'ta başlayacak.

Kaynak : https://screenrant.com/gta-san-andreas-xbox-game-pass-release/
67
7
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
67
7
4
2
0