Witcher Serisinin Kart Oyunu Gwent, iOS ve Android’e Geliyor

37
3
1
0
0
CD Projekt Red, büyük başarı yakaladığı kart oyunu Gwent’i iOS ve Android’e de çıkarmaya hazırlanıyor.

CD Projekt Red’in büyük başarı yakaladığı Witcher serisini kolay kolay kenara bırakmaya niyeti yok. Witcher evreninde geçen bir kart oyunu olan Gwent’i yayınlayan firma, bilgisayarda ve konsollarda yakaladığı başarıyı mobil versiyonlar ile pekiştirmeyi amaçlıyor.

Gwent: The Witcher Card Game bu yıl içerisinde iPhone ve iPad’lerde oynanabilir olacak. Android versiyona dair detaylar ise daha sonra açıklanacak.

İlk olarak 2015 yılında yayınlanan The Witcher 3: Wild Hunt oyununda karşımıza çıkan Gwent, daha sonra başlı başına bir kart oyunu olarak piyasaya sürüldü. Oynaması ücretsiz bu oyun şu anda bilgisayarda, Xbox One’da ve PlayStation 4’te oynanabiliyor.

Yakın zamanda oyunun ilk ücretli ve büyük ek paketi açıklanacak. Bu paketle birlikte 100 yeni kartın ekleneceği oyunun bu gelir modelini mobile de yansıtması bekleniyor.

28 Mart’ta çıkacak olan ek paketin adı Crimson Curse ve fiyatı da 30.99 sterlin. Ek paketi oyun içinde almak mümkün.

CD Projekt Red’de oyunun yöneticiliğini yapan Jason Slama, Gwent’i akıllı telefonlara uyarlamak için epey çaba sarf ettiklerini belirtiyor. Oyunun sadece görsel olarak değil yazılım ve altyapı açısından da sıkıntısız olması için çalıştığı belli olan CD Projekt Red, yıl içerisinde yeni detaylar da açıklayacak.

Firma şu anda Cyberpunk 2077’nin konsol ve bilgisayar versiyonları üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Kaynak : https://www.pocket-lint.com/games/news/147584-gwent-the-witcher-card-game-coming-to-ios-and-android-move-over-hearthstone
37
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
37
3
1
0
0