Huami AmazFit GTR Akıllı Saati 74 Gün Pil Ömrüne Sahip Olacak

12
6
3
1
0
Kullanım süresi kısa olan bataryalar akıllı saat sektöründe tarihe karışıyor. Xiaomi'nin alt markası Huami'nin yeni akıllı saati, tek şarjda tam 74 gün kullanım ömrü sunuyor.

Günlük hayatımızda akıllı telefonumuza bakmadan bildirimleri görmeye, çalan medyayı, e-postaları, borsayı, alarmları kontrol etmeye ve daha birçok işlevi kolayca yerine getirmeye olanak tanıyor.

Xiaomi'nin satın alıp alt markası altına getirdiği Huami'nin yeni akıllı saati AmazFit GTR, piyasanın en başarılı akıllı saati olmak gibi oldukça büyük bir iddiaya sahip.

Huami AmazFit GTR

Bünyesinde barındırdığı 326 PPI (inç başına düşen piksel sayısı) değerindeki Retina klasmanındaki AMOLED ekranını çizilmelere ve darbelere karşı Gorilla Glass 3 cam ile koruyan Huami, bataryasının çok ama çok uzun süre dayanacağını söylüyor.

Tek şarjda tam 74 gün pil ömrüne sahip olan Huami AmazFit GTR'ın 42 mm ve 47 mm olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor. Bu modellerin batarya kapasiteleri arasında ise iki kattan daha fazla fark bulunuyor.

Huami AmazFit GTR

42 mm AmazFit GTR'ın 195 mAh kapasiteli bataryası normal kullanımda 12 gün ve basit modda 34 gün dayanırken; 47 mm'lik AmazFit GTR ise normal kullanımda 24 gün, basit modda kullanımda ise tam 74 gün batarya ömrü sunuyor.

Apple Watch gibi akıllı saat sektörünün öncü cihazlarının normal kullanımda 2 veya en fazla 3 gün dayanmasının yanında Huami'nin AmazFit GTR akıllı saati çok ama çok büyük bir kullanım süresini son kullanıcıya sağlıyor.

AmazFit GTR'ın kullanım ömrü ile akıllı saat sektöründe diğer akıllı saat modellerinin önüne geçebileceği düşünülüyor.

Kaynak : https://venturebeat.com/2019/07/16/huami-amazfit-gtr-targets-apple-watch-with-74-day-battery-and-iron-man-model/
12
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
3
1
0