Huawei'nin Katlanabilir Telefonu Mate X'in Çıkış Tarihi İçin Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

13
7
1
0
0
Samsung, Galaxy Fold modeli ile ilgili çıkan sorunlardan sonra katlanabilir telefonunun piyasaya sürülmesini erteleme kararını almıştı. Aynı hamle, bir başka katlanabilir telefon modeli piyasaya sürecek olan Huawei’den de geldi.

Samsung Galaxy Fold’un 26 Nisan’da çıkması gerekiyordu ancak dayanıklılığıyla ilgili sorunlar ortaya çıkınca Galaxy Fold’un lansmanı ertelenmişti. Şubat ayında yapılan Mobil Dünya Kongresi’nde Huawei, katlanabilir telefonu Mate X’in Haziran'da çıkacağını açıklamıştı ancak Wall Street Journal ve CNBC ile yapılan röportajlara bakılırsa teknoloji devi, duruma biraz daha temkinli yaklaşmaya başladı. 

Bir Huawei sözcüsü, CNBC’ye verdiği röportajda “İtibarımızı yerle bir edecek bir ürün ortaya çıkartmak istemiyoruz” dedi. Huawei Kıdemli Başkan Yardımcısı Vincent Peng ise Wall Street Journal’a “Huawei Mate X modelini elimizden geldiğince erken piyasaya süreceğiz” açıklamasında bulundu. Ayrıca CNBC ile yapılan röportajda, Mate X’in yaptırımlardan önce duyurulduğu için Android’i kullanabileceği de belirtildi.

Yılın en önemli iki katlanabilir telefonunun da ertelenmesi, esnek ekranlı telefonların tamamen aksaması anlamına geliyor olabilir. En azından bu gecikmeler, şirketlerin daha sağlam ve daha güvenilir ürünler piyasaya sürmesine olanak sağlayacaktır. 

Kaynak : https://gizmodo.com/after-samsungs-galaxy-fold-disaster-huawei-is-delaying-1835512207
13
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
7
1
0
0