İçerisinde Bir Efsanenin de Bulunduğu FIFA 20 Kapak Yıldızları Belirlendi

41
1
1
0
0
EA Sports'un en popüler oyun serilerinden biri olan FIFA, farklı paketlerinde bulunacak farklı futbol yıldızlarını seçti. Üç farklı paket için üç farklı ismi kapak yıldızı yapan FIFA'nın kapak görselleri de yayınlandı. En pahalı paket olarak da bilinen Ultimate isimli paketteyse bir efsaneye yer verildi.

Geçtiğimiz günlerde Konami'nin Juventus anlaşmasından sonra Juventus'un formasını, sahasını ve armasını kaybeden FIFA'nın ne gibi bir değişiklik yapacağını ya da nasıl bir gelişmeyle karşımıza çıkacağını bekliyorduk. Yeni çıkan görsellerse EA Sports'un yeni oyununun yıldızlarını belirlediği haberini bizlere verdi.

En sevilen futbol oyunlarından FIFA'nın kapak fotoğrafında bulunacak olan tüm yıldızlar belirlendi. Paketlere göre hangi futbolcuların kapaklarda yer aldığı belirlendikten sonra oyunların kapak fotoğrafları da internette belirdi. Standard, Champions ve Ultimate isimli paketler için üç farklı futbolcu seçildi.

fifa 20

FIFA'nın standart paketine baktığımız zaman bu yaz Real Madrid'e geçiş yapan Eden Hazard'ı görebiliyoruz. Bunun yanı sıra Champions paketinde Liverpool'un defans oyuncusu Virgil Van Dijk yer alıyor. Son olarak Ultimate paketine geldiğimizdeyse bizleri Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane karşılıyor.

ea sports

EA Sports'un son futbol oyunu FIFA 20, 27 Eylül tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformlarına gelecek. Legacy isimli bir sürüm Switch ve daha eski konsollara gelecek ancak yenilenmiş formalar ve kadrolar haricinde ciddi bir değişikliği içerisinde barındırmayacak.

zinedine zidan

PS4, Xbox One ve PC platformlarındaki Standard paket, çevrimiçi modda kullanılabilen üç adet nadir altın oyuncu paketiyle birlikte gelecek. Champions paketiyse üç gün önce yayınlanarak 24 Eylül'de çıkış yapacak ve içerisinde 12 adet paketi barındıracak. Ultimate paketi de üç gün önce gelecek ancak 24 paket ve takas edilemez 'FUT Ones to Watch' kartıyla birlikte gelecek.

Tüm bu paketlerin fiyatlarına gelecek olursak 27 Eylül tarihinde çıkacak olan Standard paketinin fiyatı 60 dolar olarak belirlenmiş. Bu fiyat Champions paketinde 80 dolara çıkarken Ultimate paketinde 100 dolara çıkıyor. Bu fiyatları Türk lirasına çevirdiğinizdeyse karşınıza sırasıyla (yaklaşık olarak) 335 TL, 445 TL ve 555 TL'lik fiyat etiketleri çıkıyor. Tabii ki bunlara vergilerin dahil olmadığını ve bazen oyun yayıncılarının ülkelere göre farklı fiyat politikaları yürütebildiklerini belirtelim.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/all-three-fifa-20-cover-stars-revealed-including-a/1100-6468758/
41
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
41
1
1
0
0