İddia: PS5 ile Birlikte 'PS Plus Premium' Adında Yeni Bir Üyelik Getirilecek

15
7
3
1
0
Birçok PlayStation tutkunu PS5’in çıkışını dört gözle bekliyor. Peki Sony, yakında çıkacak olan PS5 ile PlayStation Plus üyelik sistemine bir yenilik getirecek mi?

Sony’nin PS5’in çıkışıyla birlikte PlayStation Plus Premium adlı yeni bir üyelik hizmeti getireceğine dair birçok söylenti var. Kaynağı SegmentNext adlı blog sitesine dayanan bu söylentiler, adını vermek istemeyen Avrupalı bir oyun geliştiricisinden duyulmuş. Bu anonim oyun geliştiricisinin söylemlerine göre Sony, PS5’in çıkışıyla beraber PS Plus Premium adlı yeni bir üyelik hizmeti getirmeyi planlıyor. Bu yeni üyelik sistemine geçen oyuncular, özel sunucular oluşturabilme ayrıcalığına ve çeşitli oyunların standart versiyonlarının yanında beta versiyonlarına da ulaşabilme imkânına sahip olacak.

PS Plus Premium’un fiyatı ya da üyelik sisteminin PS4 oyuncuları tarafından da kullanılır olup olmayacağı hakkında elimizde henüz bir bilgi bulunmuyor. Verdiğimiz bilgilerin de anonim kaynaktan alındığına ve yalnızca birer söylenti olduğuna dikkat çekmek isteriz. Sony’nin yeni bir üyelik sistemi getirme olasılığı fazlasıyla yüksek olsa da getireceği üyelik sistemi bu söylentilerden çok farklı yeniliklere sahip olabilir.

Sony resmi bir açıklama yapacak olsa bile E3 2019 etkinliğine katılmayacağı kesinleştiği için bu açıklamayı duymak için önümüzde uzun bir yol var gibi gözüküyor. Sony’nin E3 2019 etkinliğine katılmamasıyla beraber önümüzdeki en yakın fırsat 2019 yılının sonlarına doğru düzenlenecek PlayStation Experience olacak.

Kaynak : https://gamerant.com/playstation-plus-premium-membership-ps5/
15
7
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
3
1
0