iPhone SE 2 Bekleyenleri Heyecanlandıracak 4 Kameralı iPhone 12 Konsepti

46
20
14
5
2
Geçtiğimiz eylül ayında tanıtılan iPhone 11 ailesi, güçlü satış performansıyla Apple’ın yüzünü güldürürken, gelecek yıl karşımıza çıkacak yeni nesil iPhone modelleriyle ilgili konsept çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

iPhone 12’nin bugün ortaya çıkan yeni konsept görüntüleri, ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun raporlarına dayanarak gelecek yılın amiral gemisi modelinin nasıl görünebileceği konusunda bizlere gerçekçi bir fikir veriyor.

PhoneArena tarafından yayınlanan render görüntüleri, iPhone 12’nin iPhone 4, 5 ve SE ile benzer bir kasa tasarımına sahip olacağını söyleyen Kuo’nun öngörülerini takip ediyor. Aynı şekilde gelecek yılki iPad modellerinde de benzer bir tasarımı göreceğimiz iddia ediliyor. 

iPhone 12 konsept tasarım

Konsept çalışmaları, çentiksiz iPhone için bir süre daha beklememiz gerektiğine işaret ediyor. Bununla birlikte, çentiğin gelecek yıl küçülmesi bekleniyor. Nitekim PhoneArena’nın paylaştığı render’larda gördüğümüz şey de tam olarak bu. 

Kuo, yaz aylarında yayınladığı bir raporda, iPhone 12'nin Portre Modunu iyileştirmek ve çok daha iyi bir Artırılmış Gerçeklik (AR) deneyimi sunmak için ToF destekli sensörlerle birlikte geleceğini ileri sürmüştü.

Apple iPhone 12

Tasarladığı render görüntülerinde arka taraftaki dikdörtgen tabakaya bir mercek daha yerleştiren PhoneArena, olası bir TOF kameranın, derinliği çok daha doğru ölçebileceğini, bu nedenle AR kullanımlarında mükemmel bir deneyim sunacağını söylüyor.

iPhone 12’nin nasıl bir tasarıma sahip olacağını şimdiden kestirmek bir hayli güç. Zira yeni nesil iPhone’ları görmek için daha bir sene beklemek zorundayız; ancak yukarıdaki render görüntülerin iPhone 12’de vücut bulması, birçok kullanıcının yüzünü güldürecektir. Bilhassa da, Apple’ın iPhone SE’den sonra benimsediği yuvarlak tasarım anlayışını beğenmeyenleri. 

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/11/11/iphone-12-renders/
46
20
14
5
2
Emoji İle Tepki Ver
46
20
14
5
2